reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
też mi się podobają te buciki!!!

No i kolejny udany zakup dla Majeczki na allegro...bluzeczka na lato w idealnym stanie:)

podpytalam kolezanka i powiedziala co prawda ona na miescu kupowala ,ale skoro maja strone www to pewnie przez net tez mozna zamowic. a i kosztuja tj kosztowaly jak ona kupowala corci takie mniejsze 20 zl , ale to jakis czas temu (corcia ma 4 latka) takze moze juz z 30-40 zl moga kosztowac. da mi znac ile dokladnie jak bedzie w sklepie firmowym na miejscu.

Ostatnia edycja:
Leonardo ma takich kilka w przedszkolu, ale tylko dopycha je do ściany i bawi się grajkami z przodu, raczej stoi sobie przy czymś i się puszcza na chwilę
jak chce dużą odl. pokonac to dawaj na czterech, bo szybciej ;)

przyda sie! może Franek dla odmiany pójdzie

a z butami to jestem w czarnej .....
kupiłam mu jak osioł mega buty w zarze, mega bo drogie, ale sztywne i ten koleś jak mu je ubieram to siada, wogóle (tu analfabetyzm wtórny, już nie wiem jak się pisze razem czy osobno) nie chce w nich stać

także mam fantastyczne niechodzone buty do sprzedania, zara r. 19

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry