reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
też mi się podobają te buciki!!!
No i kolejny udany zakup dla Majeczki na allegro...bluzeczka na lato w idealnym stanie
No i kolejny udany zakup dla Majeczki na allegro...bluzeczka na lato w idealnym stanie
corina
Fanka BB :)
podpytalam kolezanka i powiedziala co prawda ona na miescu kupowala ,ale skoro maja strone www to pewnie przez net tez mozna zamowic. a i kosztuja tj kosztowaly jak ona kupowala corci takie mniejsze 20 zl , ale to jakis czas temu (corcia ma 4 latka) takze moze juz z 30-40 zl moga kosztowac. da mi znac ile dokladnie jak bedzie w sklepie firmowym na miejscu.
Ostatnia edycja:
No nie wiem... dla dziewczynek może i są ładne, ale dla chłopców nic nie widzę:-(
Kupiliśmy właśnie juniorowi:
INTERAKTYWNY PCHACZ CHODZIK VTECH ŻÓŁTO-CZER-NIEB (1460346918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ciekawe, czy się sprawdzi.... chłopak tak rwie się do chodzenia, że przestawia nam wszystkie krzesła, może z tym będzie mu łatwiej. Ma ktoś coś w tym stylu? Sprawdza się??
Kupiliśmy właśnie juniorowi:
INTERAKTYWNY PCHACZ CHODZIK VTECH ŻÓŁTO-CZER-NIEB (1460346918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ciekawe, czy się sprawdzi.... chłopak tak rwie się do chodzenia, że przestawia nam wszystkie krzesła, może z tym będzie mu łatwiej. Ma ktoś coś w tym stylu? Sprawdza się??
Leonardo ma takich kilka w przedszkolu, ale tylko dopycha je do ściany i bawi się grajkami z przodu, raczej stoi sobie przy czymś i się puszcza na chwilę
jak chce dużą odl. pokonac to dawaj na czterech, bo szybciej
jak chce dużą odl. pokonac to dawaj na czterech, bo szybciej
przyda sie! może Franek dla odmiany pójdzie
a z butami to jestem w czarnej .....
kupiłam mu jak osioł mega buty w zarze, mega bo drogie, ale sztywne i ten koleś jak mu je ubieram to siada, wogóle (tu analfabetyzm wtórny, już nie wiem jak się pisze razem czy osobno) nie chce w nich stać
także mam fantastyczne niechodzone buty do sprzedania, zara r. 19
a z butami to jestem w czarnej .....
kupiłam mu jak osioł mega buty w zarze, mega bo drogie, ale sztywne i ten koleś jak mu je ubieram to siada, wogóle (tu analfabetyzm wtórny, już nie wiem jak się pisze razem czy osobno) nie chce w nich stać
także mam fantastyczne niechodzone buty do sprzedania, zara r. 19
Ostatnia edycja:
reklama