reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kurcze też poluję na tę karuzelę ale jakoś przegapiłam tę okazję :cool2:

chcę jeszcze ten leżaczek fisher price więc zastawiłam już sidła :-) co prawda moi rodzice obiecali, że kupią jedno i drugie a do tego łóżeczko z całym asortymentem ale skoro można upolować okazję to czemu nie..
awu ja mialam i tez taki lezaczek:-) tylko u mnie on sie sprawdzil jak synek mial gdzies z pol roczku,tamten mial bardziej pozycje lezacza a ten juz bardziej taki dla dziecka ktory uczy sie siedziec noi ten juz zlozony w szafie czeka na maluszka ale i tak palnuje kupic ten co wklejalam wczesniej
lezaczekrainforest1.jpg

dla krystianka bardzo podobal sie ten palak gdzie malpka sie ruszalal woda splywalal tak jak z fontanny naprawde i super melodijki byly

Komi, wkleilas dwa razy ten sam lezaczek, ale wiem o jaka hustawke ci chodzi, taka dla niemowlakow co sie sama buja. Tez o tym wlasnie myslalam, nawet zamiast lezaczka. Ale jak piszesz, ze dziecko nie bardzo chcialo sie w tym bujac, to teraz sie zastanawiam.

Komi, wkleilas dwa razy ten sam lezaczek, ale wiem o jaka hustawke ci chodzi, taka dla niemowlakow co sie sama buja. Tez o tym wlasnie myslalam, nawet zamiast lezaczka. Ale jak piszesz, ze dziecko nie bardzo chcialo sie w tym bujac, to teraz sie zastanawiam.
wiesz moj upodobal sobie lezaczek, o taka hustawka:-)

87899a8a0ce6b76ba8dae970765f23b5.jpg

tylko nie ta seria ale tej moejj nie moge znalesc

wiesz moj upodobal sobie lezaczek, o taka hustawka:-)

87899a8a0ce6b76ba8dae970765f23b5.jpg

tylko nie ta seria ale tej moejj nie moge znalesc

ta mata nazywa sie rainforest. jest jeszcze inna jej wersja, tansza i mniejsza, prostokatna z jednym palakiem ale ta juz mi sie nie podoba.

Kurcze, właśnie taką matę chciałam dla malucha...

A wyobraźcie sobie, ze pod choinkę dzieciak dostał od siostry męża... taka sama matę jak mamy dla kotów:oo2::surprised::rofl::rofl: Spośród dziesiątek modeli akurat tą!!!Identiko!

Uśmialiśmy się z mężem na jej widok tak, że trudno było z nas wydusić o co chodzi.

No i będzie sprawiedliwie nikt nie będzie zazdrosny. Tylko dzieciak jeszcze piętrowy drapak dostanie i kilka myszek do szarpania ;-)

Wiem, ze o cos takiego ci chodzilo Komi, widzialam juz takie u nas kosztuje ona od 124 do 159 euro, nowa. A starsze modele takich hustawek to duzo taniej juz mozna kupic, juz za 60 euro nowe.

co do lezaczkow to ja nie chce z takim wielkim plastikowym palakiem jak ten rainforest. i stelaz tez ma znaczenie. ten od rainforest jest cienki i jak dziecko sie rusza to zaczyna sie bujac. a ten co wklejalam ja i awru ma grubszy i stabilniejszy stelaz, mniej sie buja a ja nie chce uczyc dziecka bujania.

co do lezaczkow to ja nie chce z takim wielkim plastikowym palakiem jak ten rainforest. i stelaz tez ma znaczenie. ten od rainforest jest cienki i jak dziecko sie rusza to zaczyna sie bujac. a ten co wklejalam ja i awru ma grubszy i stabilniejszy stelaz, mniej sie buja a ja nie chce uczyc dziecka bujania.
dokładnie, dla mnie to jest bardzo ważne.. chociaż jacyś ludzie z pracy ostatnio nawciskali mojemu mężowi mądrości do głowy, że jak łóżeczko to tylko razem z kołyską.. ale już mu ten pomysł z głowy wybiłam :-p
poza tym mój chrześniak wychował się na identycznym leżaczku jaki wkleiła nataliak i bardzo go lubił więc myślę, że to wszystko zależy od dziecka - tak samo może być z huśtawką :yes:

reklama
dokładnie, dla mnie to jest bardzo ważne.. chociaż jacyś ludzie z pracy ostatnio nawciskali mojemu mężowi mądrości do głowy, że jak łóżeczko to tylko razem z kołyską.. ale już mu ten pomysł z głowy wybiłam :-p
poza tym mój chrześniak wychował się na identycznym leżaczku jaki wkleiła nataliak i bardzo go lubił więc myślę, że to wszystko zależy od dziecka - tak samo może być z huśtawką :yes:
dokladnie tak:tak:co dasz dziecuiakowi to albo to polubi albo nie,moj pewnie temu nie polubil bo mial porownanie z poprzednim lezaczkiem,i chwalka tym ktore ni8e chca uczyc maluszka bujania!!:tak:

tylko wiecie co ja tez nie chcialam zarzekalam sie ale moj synek od razu jak sie urodzil zaczal bardzo mocno ulewac noi wskazaniem nr 1 bylo noszenie go w pionie ,zanim sie dobije itp noi wlasnie przez to on nauczyl sie zaspiania na rekach a potem buajnia,ale nie bylo innej rady:-(

Do góry