reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wonka rzeczywiście poszalałaś:-) ale śliczniutkie te ubranka...
ja dzisiaj wybrałam się po spodnie dla siebie bo do tej pory miałam jedne i sprawiłam sobie jeansy... myslę że narazie w zupełności mi wystarczy....

reklama
ja dzis dokupilam dwa kocyki wiec ta kwestie mam juz zalatwiona. no i musze sie pochwalic ze udalo mi sie upolowac na allegro wymarzona karuzele do lozeczka w stanie idealnym (praktycznie nieuzywana bo dziecko sie jej balo ;P) za 1/3 ceny sklepowej :)

Załączniki

• karuzela.jpg
    karuzela.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 34
...a ja, wyjeżdżając dzisiaj rano z Białegostoku napadłam na ZARE:-) Kupiłam małemu "na za rok" kurtkę, ogrodniczki, 2 koszulki i 2 polówki:-D

Wonka zakupki cud, miód, orzeszki:tak:. Ja właśnie w quelle zamawiałam Next'a albo na allegro poluję;-).
Nataliak pochwal się za ile kupiłaś karuzelkę. Ja też muszę chyba zacząc na coś takiego polowac, bo nowe, to drogie są...

Nataliak bardzo fajny jest ten mobil. Ja myslalam tez o takim wlasnie ze swiatlem.

Ten tez jest niezly.

Lumi'mobile musical et parlant

I ten tez z Fisher Price jak twoj, tylko bardziej chlopiecy. Ale dla dziewczynki fajniejszy jest twoj.

FISHER PRICE MOBILE JUNGLE TéLéCOMMANDé acheter comparer prix discount promotion

U nas uzywane takie jak twoj chodza od 7,5 do 15 euro. Ale tak najczesciej to po 15.

A wogole z mobilem, to mi sie smieszna historia przypomniala. Moj syn kiedys tez mial taki mobil, tylko bez swiatla, bo swiatla jeszcze wtedy nie wymyslili. I jak tylko dal rade sie podnosic, na tyle, zeby go schwytac, to tak lapal za te zabawki co sie na nim krecily i ciagal, ze az polamal ten caly plastikowy stelaz, na ktorym on sie krecil i mobil wyladowal w smietniku.

ta wersja jungle i moja z misiami maja opcje zlozenia jako stojacej lampki nocnej co tez jest fajnym pomyslem i pomaga przetrawic cene. no ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia wiec nie moglam inaczej ;P podobnie mam z lezaczkiem i mata edukacyjna - tez pierwszy wybor ktory okazal sie byc drogi ale ma swietne opinie wiec bede polowac na allegro. i tez fisher price.

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 17
  • mata.jpg
    mata.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Ciesze sie ze sie wam moje lupy podobaja:-)
Uwielbiam dzieciece rzeczy z Nexta dlatego wlasnie juz jak sep czekalam na ich przeceny bo ogolnie to do najtanszych nie naleza.Ale przeceny maja the best:tak:
Agate a Kiabi tez znam:tak:,mam kolezanke w pracy Francuzke mam obiecane wszystkie rzeczy po jej coreczce:-).Sliczne poprostu i bardzo dobre jakosciowo.

Do góry