reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja wczoraj zrobiłaminwentaryzacje ubranek, spisałam co mam rozmiarowo,,,,caly grudzień nic nie kupiłam,,,,no prawie bo wczoraj n a stylowe.dziecko i allegro znalazłam kilka "bakującvych" ciuszków.....no ale zapłacę za nie w styczniu hahahahha

ja mojemu M wspomniałam coś na temat leżaczka, aż byłam w szoku ze powiedział, ze to super pomysł, ale myslimy o tym z fisher price- co kiedyś nataliak pokazwyała foto... jak się zdecyduję to będę musiała poszukać strony i numeru tego leżaczka:tak:

sa chyba cztery te lezaczki z grubszym stelazem. nie jestem pewna ale trzy z nich to chyba starsze modele (choc niczym sie nie roznia od tego niebiesko-zielonego z palakiem w zebre), pewnie gdzies w sklepach mozna je jeszcze kupic ale najwiecej na allegro. poszukam ktoregos dnia zdjec wszystkich rodzajow i tu wkleje, moze uda sie tez znalezc numery.

nataliak to był taki niebieski ha ha ale chodzi o to, ze właśnie poźniej większe dziecko też może go używać. pamiętam, że podawałaś kod, w allegro dodałam do obserwowanych, ale już nie ma go tam:-(

dziewczyny a pytanie z innej beczki. jaki laktator chcecie kupić?
ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jedna koleżanka poleca tylko elektryczny, ale ceny to około 200-250 zl za dobry.
może się któaś wypowie na ten temat?

znalazlam lezaczki. kazdy to inny model.

Załączniki

• lezaczek1.jpg
    lezaczek1.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 21
  • lezaczek2.jpg
    lezaczek2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 16
  • lezaczek3.jpg
    lezaczek3.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 15
  • lezaczek4.jpg
    lezaczek4.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 17
  • lezaczek5.jpg
    lezaczek5.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 14
reklama
dziewczyny a pytanie z innej beczki. jaki laktator chcecie kupić?
ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jedna koleżanka poleca tylko elektryczny, ale ceny to około 200-250 zl za dobry.
może się któaś wypowie na ten temat?

używałam Avent isis i teraz tez go kupię,,,naj, naj,naj,,,,,nic nie pekało, ładnie odciagał......elektryczny miała moja kuzynka,,,,,taka różnica że tylko ęką nie trzeba ruszać a przytrzymywać przy piersi i tak trzeba.........więc ja jestem za zwykłym.......polecam AVENT....

Do góry