reklama
aldonta
Fanka BB :)
ja wczoraj zrobiłaminwentaryzacje ubranek, spisałam co mam rozmiarowo,,,,caly grudzień nic nie kupiłam,,,,no prawie bo wczoraj n a stylowe.dziecko i allegro znalazłam kilka "bakującvych" ciuszków.....no ale zapłacę za nie w styczniu hahahahha
ja mojemu M wspomniałam coś na temat leżaczka, aż byłam w szoku ze powiedział, ze to super pomysł, ale myslimy o tym z fisher price- co kiedyś nataliak pokazwyała foto... jak się zdecyduję to będę musiała poszukać strony i numeru tego leżaczka
N
nataliak
Gość
sa chyba cztery te lezaczki z grubszym stelazem. nie jestem pewna ale trzy z nich to chyba starsze modele (choc niczym sie nie roznia od tego niebiesko-zielonego z palakiem w zebre), pewnie gdzies w sklepach mozna je jeszcze kupic ale najwiecej na allegro. poszukam ktoregos dnia zdjec wszystkich rodzajow i tu wkleje, moze uda sie tez znalezc numery.
N
nataliak
Gość
tak pamietam. chodzi mi o to ze identyczne sa jeszcze 3modele, roznia sie tylko kolorami i rodzajem zabawek na palaku.
aha ale to chyba nie jest takie ważne. kolor chyba niebieski, albo czerwony he he jakoś lubię czerwony a zabawki to najmniejszy problem :-)tak pamietam. chodzi mi o to ze identyczne sa jeszcze 3modele, roznia sie tylko kolorami i rodzajem zabawek na palaku.
dziewczyny a pytanie z innej beczki. jaki laktator chcecie kupić?
ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jedna koleżanka poleca tylko elektryczny, ale ceny to około 200-250 zl za dobry.
może się któaś wypowie na ten temat?
ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jedna koleżanka poleca tylko elektryczny, ale ceny to około 200-250 zl za dobry.
N
nataliak
Gość
reklama
aldonta
Fanka BB :)
dziewczyny a pytanie z innej beczki. jaki laktator chcecie kupić?
używałam Avent isis i teraz tez go kupię,,,naj, naj,naj,,,,,nic nie pekało, ładnie odciagał......elektryczny miała moja kuzynka,,,,,taka różnica że tylko ęką nie trzeba ruszać a przytrzymywać przy piersi i tak trzeba.........więc ja jestem za zwykłym.......polecam AVENT....