Nataliak racja, dla takich maluchow od 0 do 3 lat to nie ma jak Fisher Price, oni sa w tym naprawde najlepsi. Bardzo fajne wszystkie ich rzeczy sa, ale do najtanszych niestety nie naleza, tylko do najdrozszych, ale za jakosc, ladne wzornictwo i pomyslowosc sie placi, tak juz jest. A okazyjnie mozna kupic za cene tych najtanszych nowych w sklepie, uwazam, ze naprawde sie oplaca, bo nie ma porownania.
reklama
N
nataliak
Gość
N
nataliak
Gość
awru
Fanka BB :)
kurcze też poluję na tę karuzelę ale jakoś przegapiłam tę okazjęja dzis dokupilam dwa kocyki wiec ta kwestie mam juz zalatwiona. no i musze sie pochwalic ze udalo mi sie upolowac na allegro wymarzona karuzele do lozeczka w stanie idealnym (praktycznie nieuzywana bo dziecko sie jej balo ;P) za 1/3 ceny sklepowej
chcę jeszcze ten leżaczek fisher price więc zastawiłam już sidła :-) co prawda moi rodzice obiecali, że kupią jedno i drugie a do tego łóżeczko z całym asortymentem ale skoro można upolować okazję to czemu nie..
Załączniki
reklama
tak u mnie synek nie chcial bawic sie mata wiec cale szczescie ze nie kupowalam tylko pozyczalam od szwagierki bo ani troche sie nie bawil ale za to polecam lezaczek fisher price i tylko fisher price w ogole jagbym miala tyle kasy to bym tylko z tej firmy kupowala zabawki dla synka itp bo naparwde super firma,lezaczek mialam taki
FISHER PRICE ----- LEŻACZEK RAINFOREST --- KURIER (860091378) - Aukcje internetowe Allegro
pisze mialam bo moj synek potem tak sie na nim bujal ze az drut ten pekl i mismy kupic nowy teraz:-)
FISHER PRICE ----- LEŻACZEK RAINFOREST --- KURIER (860091378) - Aukcje internetowe Allegro
pisze mialam bo moj synek potem tak sie na nim bujal ze az drut ten pekl i mismy kupic nowy teraz:-)