reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nataliak racja, dla takich maluchow od 0 do 3 lat to nie ma jak Fisher Price, oni sa w tym naprawde najlepsi. Bardzo fajne wszystkie ich rzeczy sa, ale do najtanszych niestety nie naleza, tylko do najdrozszych, ale za jakosc, ladne wzornictwo i pomyslowosc sie placi, tak juz jest. A okazyjnie mozna kupic za cene tych najtanszych nowych w sklepie, uwazam, ze naprawde sie oplaca, bo nie ma porownania.

reklama
Wonka to super, ze chce ci oddac, bo po takich malych dzieciach to ubrania jak nowe, nie zdazy zniszczyc zanim wyrosnie. A te z Kiabi sa wlasnie bardzo ladne i dobre jakosciowo, jak te z Nexta.

Nataliak ja też będę kupowała tę matę;-), najbardziej mi się podobała ze wszystkich, które dotąd oglądałam, z tego co kojarzę to nazywa się "dźungla" czy coś takiego

ta mata nazywa sie rainforest. jest jeszcze inna jej wersja, tansza i mniejsza, prostokatna z jednym palakiem ale ta juz mi sie nie podoba.

Załączniki

• mata.jpg
    mata.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 17
Agate no tak sie ugadalysmy ze my jej za to kupimy dla malej takiego
konika cos jak na biegunach z Fisher Price i wszyscy sa zadowoleni:-)

ja dzis dokupilam dwa kocyki wiec ta kwestie mam juz zalatwiona. no i musze sie pochwalic ze udalo mi sie upolowac na allegro wymarzona karuzele do lozeczka w stanie idealnym (praktycznie nieuzywana bo dziecko sie jej balo ;P) za 1/3 ceny sklepowej :)
kurcze też poluję na tę karuzelę ale jakoś przegapiłam tę okazję :cool2:

chcę jeszcze ten leżaczek fisher price więc zastawiłam już sidła :-) co prawda moi rodzice obiecali, że kupią jedno i drugie a do tego łóżeczko z całym asortymentem ale skoro można upolować okazję to czemu nie..

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 18
reklama
tak u mnie synek nie chcial bawic sie mata wiec cale szczescie ze nie kupowalam tylko pozyczalam od szwagierki bo ani troche sie nie bawil ale za to polecam lezaczek fisher price i tylko fisher price w ogole jagbym miala tyle kasy to bym tylko z tej firmy kupowala zabawki dla synka itp bo naparwde super firma,lezaczek mialam taki

FISHER PRICE ----- LEŻACZEK RAINFOREST --- KURIER (860091378) - Aukcje internetowe Allegro

pisze mialam bo moj synek potem tak sie na nim bujal ze az drut ten pekl i mismy kupic nowy teraz:-)

Do góry