reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Z mojego doswiadczenia to moj syn mial i mate, inna w tamtych czasach nie byly, az tak udziwnione, ale miala lusterko i zabawki na tych palakach poprzyczepiane i melodyjki byly, mial tez taki fotelik z pluszakami na palaku, bez tego wodospadu i innych bajerow co teraz robia i powiem wam, ze wystarczalo mu 5 minut i na macie i na foteliku, chyba, ze w foteliku byl bujany i do tego leciala muzyka z mtv, a na macie byl dodatkowo przez kogos zabawiany. A tak to piec minut tam polezal, czy posiedzial i juz mial dosc i ryczal na rece. I jeszcze najlepiej jak z nim na recach chodzic, a nie siedziec, zeby mu sie krajobraz zmienial. A nie tam bedzie sie ciagle na jedno gapic. Moze ja nie umialam go wychowac, a moze moje dziecko mialo taki akurat charakter, nie wiem, ale u mojego te wszystkie zabawki nie na wiele sie zdaly. A mobil to polamal, jak go zostawialam w lozku, to tak za niego ciagal, ze zlamal ten caly plastikowy stelaz, a najbardziej ciagal, jak ryczal, bo chcial z lozka na rece, tak w zlosci. Fotelik to mi sie przydal glownie do usypiania, wlanczalo sie muzyke mcm lub mtv, bujalo go w tym foteliku i tak spal. No, ale moze to zalezy od dziecka, moj od tych wszystkich zabawek zdecydowanie wolal rece mamy lub taty.

reklama
No, moje drogie, odważnie wrzucam zdjecia wszystkich moich łupów przecenowych:-D W większości ubranka są z ZARY sobie kupiłam jedynie szpilki, które juz dawno mi się podobały:tak: Za to Franek jest już ubrany na następną zimę:-)

Załączniki

• pics 047.jpg
    pics 047.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 30
  • pics 048.jpg
    pics 048.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 34
  • pics 049.jpg
    pics 049.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 050.jpg
    pics 050.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 052.jpg
    pics 052.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 27
  • pics 053.jpg
    pics 053.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 27
  • pics 054.jpg
    pics 054.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 28
  • pics 055.jpg
    pics 055.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 30
  • pics 058.jpg
    pics 058.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 25
Just me ekstra ubranka - pisz ile za to wszystko orientacyjnie dałaś kasy bo ja jeszcze się nie rozglądałam w przecenach.

Na jaki rozmiar dziewczyny kupujecie ubranka na przyszłą zimę? Bo mi koleżanka ostatnio mówiła że w sumie jej synek to najdłużej z tych pierwszych rozmiarów to nosił 74 więc ja chyba też będę kupować najwięcej właśnie w tym rozmiarze. Nie wiem jak celować z 68 - na jesień czy jeszcze zahaczy o lato...

Co do cen, to patrzyłam żeby było chociaż o połowę mniej... bo jak była obniżka tylko 10 pln, to stwierdziłam, że nie ma sensu. Kurtki są przecenione o jakieś 30 %, ale strasznie mi się podobały:-) no i to zawsze jednak coś:-) W Zarze jest o tyle łatwiej z rozmiarem, że podany jest wiek, wiec kupowałam wszystko na 6-9 mcy.
Tylko te body z misiakami i body + spodenki są malutkie, ale nie są z Zary.
A na swoich bucikach zaoszczędziłam 100 pln:-D

JustMe oglądałam dziś te bluzy i kurki w Zarze, które kupiłaś ale niestety muszę jeszcze zaczekać tydzień i mam nadzieję, że zacznę zakupowe szaleństwo.. szpilki z resztą też oglądałam :-p ale nie było moich rozmiarów.. przeceny powinny potrwać co najmniej do końca stycznia więc mam nadzieję, że jeszcze trochę towaru wyciągną po sylwestrze :yes:

Co do szpilek, to też sprawdzałam w Białym, w Alfie i potrzebowałam 36go rozmiaru, którego akurat nie było... Ale znalazłam w Galerii Mokotów:-)
I sama widziałam dzisiaj jak laski w sklepie co chwilę coś dowieszały i ometkowywały, wiec sądzę że będą chcieli pogonić jak najwięcej towaru:-) Zresztą po co im tyle tego w magazynach.... a my, mamusie, chętnie "przytulimy" co nieco:-D

ja jeszcze poluję na ich szare skórzane kozaki za kolano - do rurek jak znalazł.. są qurde przecenione o 50% ale niestety rozmiarów w wybranym kolorze brak.. są tylko czarne :wściekła/y:

Na jaki rozmiar dziewczyny kupujecie ubranka na przyszłą zimę? Bo mi koleżanka ostatnio mówiła że w sumie jej synek to najdłużej z tych pierwszych rozmiarów to nosił 74 więc ja chyba też będę kupować najwięcej właśnie w tym rozmiarze. Nie wiem jak celować z 68 - na jesień czy jeszcze zahaczy o lato...

ja kupujac wieksze rozmiary biore pod uwage to ze nie wiem kiedy dziecko je bedzie nosilo wiec wybieram takie ktore sie na kazda pogode nadadza. a konkretniejsze cieple rzeczy kupie dopiero w przyszlym roku. dzis pochodzilam troche po sklepach ale niestety w tym ch w ktorym bylam niewiele znalazlam i skonczylo sie na zakupach w lumpeksie gdzie upolowalam kilka fajnych rzeczy, m.in. sweterek i pajacyk z nexta oraz bluze z h&m, wszystko nowiutkie albo w stanie idealnym i oczywiscie taniutko :)

reklama
Do góry