reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Kurczak pudla rzeczywiscie fajne.Siostra bedzie w lidlu dzis to mi luknie.Co prawda umylam pudlo Wiktora ajego pol zabawek naszykowalam wyniesc do garazu a wrzucic na to miejsce Oli.
Wczoraj w carefurze pudela kosztowaly ok 60 zl:szok:W ogole zauwazylam ze sporo rzeczy tam podrozalo:no:

Ztymi pampkami w lidlu tolipa.Wczoraj jakbylam to babka owiedziala ze tylko 1 paleta byla i rozeszla sie w ciagu 10 min.Ale moze doloza,ciekawe:dry:dzis kupilam u siebie za 48

JustMe rzeczywiscie w zarze super ciuszki ale ceny tez super:happy2:

aga dobre to bolerko?

dziewczyny ile dajecie za misiowy deserek nestle 4-pak np wcarefurze?

nataliak czy ten spiworek z adamsa jest bialy czy rozowy?

ja byłam dziś w lidlu, pudeł brak, pampersów brak, kupiłam tylko 2 pary rajstopek i skarpetki
agulam, tak leży idealnie..:tak: dzięki

Agulam ,szczerze polecam te pudła,teraz widzę w użytkowaniu,że są super.Już przestestowane przez "oboje" dzieci,potem foty w grupę wrzucę
Wygodne są bardzo,że można jedno na drugim postawić i na pewno nie zjedzie

W carfurze jak ostatnio byliśmy to widziałam fajne pudło firmy cu coś tam,tylko kosztowało prawie 70 zł O_O

Siostra byla w lidlu pudla sa nawet b.duzo ale pampkow oczywiscie brak.Jutro bede moze albo w czwartek to sama sobie lukne

nataliak pokaze siostrze to luknie sobie dla Antka ten spiworek

aga super ze bolerko ok

reklama
Do góry