reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

kurczaku a te pudła to też w lidlu, czy ja czegoś nie zakumałam? Ja widziałam takie w tesco na dziale z plastikami, nie przeźroczyste, tylko w takie samochody z bajki "cars", czerwone, typowe dla chłopca, tylko kurde prawie 60 złociszy za sztukę, więc cena nie umywa się do Twoich. POza tym identyczny kształt, też 6 kółek i otwieranie jak w koszu piknikowym, z dwóch stron łamane wieko.

Ja też przegapiłam lidlowe pampki, ale bez żalu, w tej cenie to co chwilę są w tescaczu, zawsze mi się uda trafić na promocję pampków za 57 gr. sztuka (4!)
Tak,tak Lenka też w lidlu
O kurde,niezłe zdzierstwo w tym tesco,to tu dokładasz 20 zł i masz dwa O_O
Jak takie potrzebujesz to zasuwaj do lidla
My w ogóle planowaliśmy tylko po rajty wejść i pampki,ale jak te pudła zobaczyłam,zmiana planów zakupowych natentychmiast,hihi,dobrze,że mój wziął kartę ze sobą :-D

Oleśka ,zmierzyłam i samo pudło bez pokrywy ma :

Długość - 59 cm
Szerokość - 39
Wysokość - 33

Ostatnia edycja:
reklama
ile jest tych lidlowych pampersów '4'??????????
bo na reklamie tv pokazane są czwórki-sztuk 82, a w gazetce standardowo 70 sztuk, szczerze mówiąc nie spotkałam się z opakowaniem 82 szt czwórek

my dzisiaj kupiliśmy 3 opakowania w realu

Dziewczyny mam do sprzedania takie spodnie-alladynki,najnowsza kolekcja nexta,rozmiar 86 -bawełna,przez przypadek kupiłam dwie pary,tak mi się kliknęło myszką i nie zauważyłam.Kosztowały 35 zł,chcę sprzedać za 30 zł+gratis przesyłka.

Załączniki

• Obraz 342.jpg
    Obraz 342.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 50
i'll take it! skoro nie ma chetnych...;P

wczoraj na allegro trafilam na aukcje laski ktora sprzedaje nowe firmowki ale ze starych kolekcji (np kappahl z 2009) i opisuje wszystko jako kolekcja 2011, ciekawe ile osob sie nabierze...:/
To poproszę namiary z adresem na pw,to jeszcze dzisiaj wyślę do 15-ej :-)

Tysia kupiłam ją za 19,90 więc za tyle bym sprzedała + 3,5 przesyłka
wymiary
20cm w ramionach
25cm pod pachami
lekko się rozciągnie...

rany, rzeczywiscie mala. Dla nas by na styk byla niestety ;/ Dziwne, pewnie sie ktos na metce pomylil, bo ostatnio kupilam malej bluzeczke w ReKids i jest jeszcze za duza...

dziewczyny widziała któraś może gdzies basenik dmuchany?

koniecznie potrzebuje i najlepiej niedrogo
będę wdzięczna za info

reklama
Do góry