reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
...a ja zachorowałam na wiosenną kolekcję w Zarze:-( Dziewczyny, help! Kupiłabym najchętniej WSZYSTKO!! Przed chwilą sprzedałam dresiki na allegro za 50 pln, to może chociaż tyle tam na coś wydam, żeby było choć trochę rozsądnie;-)

Kurczaku, po ile te pudła były???
Super są!
Duże są?
39.99
pojemność 57 litrów,a jak chcesz dokładne wymiary to je zmierzę
No,mój je wyczaił,od razu je wpakowałam do woza,superowe są,te pokrywy się fajnie zamykają
Na allegro ostatnio patrzyliśmy to z wysyłką się bujały inne trochę kole 50 zł,a tu mam za niecałe 80 dwa

ja też chciałam jechać do Lidla, ale nie miałam dziś za bardzo jak :-(
a chciałam pampki kupić i te rajstopki własnie zobaczyć.. ehh
kurczak fajnie, że chociaż Tobie udał się zakupy :-)

ja też chciałam jechać do Lidla, ale nie miałam dziś za bardzo jak :-(
a chciałam pampki kupić i te rajstopki własnie zobaczyć.. ehh
kurczak fajnie, że chociaż Tobie udał się zakupy :-)
W lidlu koło nas to było full tych rajtek jeszcze
My kupiliśmy te niebieskie i białe,białe na większy rozmiar (86-92) i dwa trójpaki skarpetków.Wymacałam jedno i drugie ,popatrzyłam na skład i myśle ,że powinny posłużyć trochę
Ooo,bardzo happy jestem,zwłaszcza z tych pojemników,bo już taki burdello był,że obciach było kogoś zapraszać,a teraz która chce to śmiało na kawę może uderzyć do mnie hihi

Też dziś w Lidlu byłam po rajtki i skarpetki oraz oczywiście pampki :)

Kurczak z pampersami to nic straconego! Oni je ciągle dokładają :) Tak przynajmniej jest w dwóch moich, które mam niedaleko domu :p

Też dziś w Lidlu byłam po rajtki i skarpetki oraz oczywiście pampki :)

Kurczak z pampersami to nic straconego! Oni je ciągle dokładają :) Tak przynajmniej jest w dwóch moich, które mam niedaleko domu :p
O,dzięki Alis,nawet o tym nie wiedziałam,myślałam,że tak jak w carfurze,nie ma,to nie ma,na szczęście nie mam daleko do niego,to nawet jak na spacer z mecenasem wyjdę,to się mogę przejść i luknąć,a może się trafią?

kurczaku a te pudła to też w lidlu, czy ja czegoś nie zakumałam? Ja widziałam takie w tesco na dziale z plastikami, nie przeźroczyste, tylko w takie samochody z bajki "cars", czerwone, typowe dla chłopca, tylko kurde prawie 60 złociszy za sztukę, więc cena nie umywa się do Twoich. POza tym identyczny kształt, też 6 kółek i otwieranie jak w koszu piknikowym, z dwóch stron łamane wieko.

Ja też przegapiłam lidlowe pampki, ale bez żalu, w tej cenie to co chwilę są w tescaczu, zawsze mi się uda trafić na promocję pampków za 57 gr. sztuka (4!)

reklama
Do góry