reklama
Wierzyć czy nie, nie o to chodzi. Trzeba patrzeć jak w rodzinie było, bo to rodzinne objawy są. Tak jak nie u wszystkich się sprawdzają ciągoty na słodkie lub kwaśne, tak trzeba patrzeć jak się czuła mama, a nie ktoś obcy;-)Ja chyba w to nie wierzę.
ślonotok miałam, ale na początku ciązy może do 6. t.c
kicham tylko 1 raz
wymiotowałam tylko 2 razy (raz za dużo pieczarek smazonych zjadłam, a raz mnie tak głowa strasznie bolała)
a ciuszki można sobie odsprzedawać
Napis "CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ" - zrobię mojemu zdjęcie w takim body jak będzie beczał Albo się śmiał:-)
Agnieszka77
Fanka BB :)
Wonka uwielbiam nexta Dla mojej córki,to specjalnie z Anglii zamawiam i mi przesyłają.W Polsce next jest tylko w quelle,ale jak na razie mały wybór.Mają super fasony i baaaaaaardzo dobre są gatunkowo.Masz to szczęście,że płeć znasz i możesz szaleć na zakupach,ja niestety muszę czekać jeszcze...:-(Do tej pory nie mialam nic to sobie dzisiaj zaszalalam:-):-)
Tutaj sa sklepy nexta, ale niewiele i nie w kazdym miescie. W Nicei akurat nie ma, ale w podobnym stylu i podobnej jakosci jest francuski Kiabi i ja tam wlasnie bede kupowac ubranka. Juz chyba nawet kiedys o tym pisalam.
reklama
awru
Fanka BB :)
eeeee Wonka tak się nie robi tyle piękności a ja siedzę i ledwo się zmuszam, żeby męża na zakupy dzisiaj nie wyciągnąć bo przeceny się już zaczęły ;-)
wczoraj za to przesortowałam ciuszki, które odziedziczyłam po chrześniaku.. porozkładałam je do reklamówek wg miesięcy i przyznam, że na okres po urodzeniu to praktycznie mogłabym nic nie kupować - samych bodziaków mam tam ponad 20 sztuk nie mówiąc już o reszcie.. pół pokoju reklamówkami zastawionego
wczoraj za to przesortowałam ciuszki, które odziedziczyłam po chrześniaku.. porozkładałam je do reklamówek wg miesięcy i przyznam, że na okres po urodzeniu to praktycznie mogłabym nic nie kupować - samych bodziaków mam tam ponad 20 sztuk nie mówiąc już o reszcie.. pół pokoju reklamówkami zastawionego