reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majowek

reklama
Hej dziewczyny:)
Prowadzę działalność i będę zamawiać laktatory ręczne Philips avent w zestawie z kosmetyczką. Cena 120zł z przesyłką. Cena sklepowa ok. 170zł. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to proszę o szybką informację na priv. Wszystko będe wystawiać na allegro i będę podawać linka do zakupu.
dokładnie wygląda to tak:)

Opis produktu

Cechy i zalety:

• Wygodna pozycja podczas odciągania pokarmu
  • Ciepła w dotyku, miękka nakładka masująca, która delikatnie stymuluje naturalne uwalnianie pokarmu
  • Pokarm trafia bezpośrednio do pojemniczka, który w połączeniu ze smoczkiem zmienia się w butelkę
  • Lekka, energonomiczna konstrukcja
  • Produkt wykonany z polipropylenu, nie zawiera bisfenolu A

W zestawie:

• Część główna laktatora z rączką
  • Nakładka w standardowym rozmiarze
  • Pojemnik na pokarm (125 ml)
  • Wyjątkowo miękki smoczek dla noworodków do naturalnego karmienia
  • Osłona podróżna
  • Kosmetyczka, a w niej :
    • krem na brodawki (3 ml)
    • osłonki na piersi (2 szt)
    • adaptor do laktatora
    • smoczek uspokajający
    • pojemnik na pokarm
    • przykrywka do pojemnika

Kupujecie takie śliczne ubranka, więc postanowiłam pochwalić się sweterkiem, którego co prawda nie kupiłam, ale który zrobiła moja babcia - dziś byłam u niej i kolejne są w trakcie "robienia". Wybaczcie jakość zdjęcia, bo moja komórka ma kiepski aparat ;-)

DSC_0018.jpg

Załączniki

• DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 94
Żmuda jaki cudowny...:)

Babcia ma talent i doświadczenie w dziecięcych ciuszkach - robiła sweterki dla swoich 3 wnucząt i 4 prawnucząt. Teraz robi nieprzerwanie od roku, bo w maju 2014 urodziła się córeczka mojego kuzyna, a w maju 2015 urodzi się mój synek... tylko kolorystyka się zmienia ;-) Obecnie robi komplecik (sweterek, czapeczka i buciki), później takie body z krótkim rękawem i krótkimi nogawkami (na wiosnę i lato 2015), dalej w kolejce rozpinany sweterek. Babcia jest niesamowita, bo oblicza w jakim rozmiarze robić poszczególne ciuszki, żeby nam na trochę starczyły.

Wow!
Nawet nie wiedziałam, że da się samemu takie cuda robić! :-)

Szkoda, że nie mam żadnej Babci, od dawna..
A moja Mama jakoś się nie pali do takich prac (choć coś tam umie, bo gdy byłam mała, to mi sama robiła branka).

reklama
Do góry