Jak przeczytałam Twojego posta od razu poszłam sprawdzić z jakiego włosia kupiłam szczoteczkę (bo właśnie kupiłam "chicco"), no i faktycznie szczotka jest z naturalnego włosia akurat ja uważam, ze akcesoraia chicco są super (np. aspiratorek do noska czy nożyczki, no i zabawki też...) a co do reszty to już kwestia gustu....fajnie jest chyba pracować w takim sklepie jak się jest w ciąży (wyprawka jak znalazł :laugh: )
reklama
ciesze sie ,ze jestes zadowolona z naszych produktów,musze wam powiedziec ,ze niesamowita wiedze teoretyczna zdobyłam pracujac w tym butiku teraz jak znalazł gorzej z praktyka bo to pierwsza niunia bedzie ale mam nadzieje,ze sobie poradzemusze wam powiedziec,ze nasze laktatory te z lini fizjologicznej tez sa super sa godne polecenia jak wiele innych produktów:0dziewczyny która jest z wrocławia -odezwijcie sie 3091982
wszystko fajnie tylko dlaczego treba tyle płacic.. chyba tylko za firme bo rzeczy jak rzeczy wszedzie jedne lepsze a drugie gorsze..
dzisiaj ogładałam wózki ponad 2 tys.. a szczerze mowiac nic specjalnego..
albo komplecik spodenki i bluza z misia na 56 cm za jedyne 198 zł.... coż z tego ze ładna...
dzisiaj ogładałam wózki ponad 2 tys.. a szczerze mowiac nic specjalnego..
albo komplecik spodenki i bluza z misia na 56 cm za jedyne 198 zł.... coż z tego ze ładna...
justynaj
Fanka BB :)
dziewczyny mam ważne pytanie? bo myślałam, że to wiem, a jednak mama jest innego zdania, ale do rzeczy:
jak przewieźć dzidziusia ze szpitala-ja byłam pewna, że np wynieść w gondolce i przełożyć w samochodzie do siodełka (nie można wieźć w niczym innym ze względu na przepisy,ale przede wszystkim na bezpieczeństwo)
jednak jak się pomyśli, że takie maleństwo do siodełka,to szok!
co myślicie? :
jak przewieźć dzidziusia ze szpitala-ja byłam pewna, że np wynieść w gondolce i przełożyć w samochodzie do siodełka (nie można wieźć w niczym innym ze względu na przepisy,ale przede wszystkim na bezpieczeństwo)
jednak jak się pomyśli, że takie maleństwo do siodełka,to szok!
co myślicie? :
reklama