reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

reklama
Heh w koncu ja cos kupilam :) moj pierwszy zakup, kolejny nie powtorzy sie za szybko, no chyba ze okaze sie we wtorek ze dziewczynka bedzie.
A wiec kupilam przewijak z pokrowcem uzywany w stanie idealnyn za 14 zl :)

202252859_8_644x461_przewijak-do-lozeczka-dla-maluszka-plus-pokrowiec-na-przewijak-.jpg

Załączniki

• 202252859_8_644x461_przewijak-do-lozeczka-dla-maluszka-plus-pokrowiec-na-przewijak-.jpg
    202252859_8_644x461_przewijak-do-lozeczka-dla-maluszka-plus-pokrowiec-na-przewijak-.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 92
A ja jeszcze nic nie kupiłam :zawstydzona/y: Mam książeczkę, którą dostałam od koleżanki i sweterek, który zrobiła moja babcia. No a mój mąż kupił na Allegro fotelik do samochodu 9-18 kg :rofl: Rozwalił mnie tym kompletnie, bo najpierw to chyba nosidełko i wózek by się przydały, ale śmiertelnie poważnym tonem oznajmił, że przecież się przyda, a ma atesty, cena była dobra itd. Super jak facet tak się przejmuje i angażuje - to takie słodkie :-)

Żmuda facet racje ma bez fotelika cie nie wypuszcza ze szpitala a bez wuzka nie ma problemu. Wózek ci się przyda najwcześniej kilka dni po powrocie do domu a fotelik na powrót do domu :)

reklama
A to moje łowy :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1418681972.875149.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1418682039.591412.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418681972.875149.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418681972.875149.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 70
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418682039.591412.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418682039.591412.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 72
Do góry