reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

no ja mialam dzis te lozeczko miec ale nie wyszlo nic a nic z nim raz ze kolory mi sie nie podobaly....a dwa ze strasznie drogie nie wiem z jakiego to drewna robione masakra....rodzice tez mi mowia ze po co kupuje jak mam te turystyczne ze nieportrzebne tro mi ...fakt faktem duza jezdze i turystyczne napewnio mi sie przyda....no ale te szczebelkowe mniej miejsca zajmuje cholera sama juz nie wiem,.,,

reklama
Lady takie szczebelkowe to na allegro kupiliśmy bo dłużo taniej nież w sklepach jak chodziłam po sklepie to za głowe sie łapałam ile to kosztuje. A w necie wypatrzyłam i mam:-)

Dziś zjeździłam i Gdańsk i Gdynię i cholera nie było mojego wyrka dla Matylki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A chce zwyklaka sosnowe 120/60 bez szuflady ale z wyjmowanymi szczebelkami 2 i 3 poziomami:angry: Czy to dużo???

Turystyczne mam i jest czaderskie, ale jednak kupujemy drewniane na standardowe pierwsze ustawienie. Niech ma powietrze dzidzia:-)

Lucky a byłaś w hurtowni Vitalia dla dzieci na przeciwko hali targowej w Gdyni? A właściwie na przeciwko sądu... Koło hurtowni mebelków.
Bo jak tam byłam ostatnio to właśnie stały tam takie zwyczajne z sosenki, tanie i ładne.

Ja u siebie w sklepie kupilam sosnowe lozeczko drewexu z szuflada, trzema poziomami i wyjmowanymi szczebelkami i dalam niecale 300 zl. Uwazam, ze to nie jest drogo. Oczywiscie byly lozeczka i po 1000 i wiecej...

Ja jeszcze taniej kupiłam: chyba 140 za łóżeczko - 3 poziomy, wyjmowane szczebelki białe (do białej komody pasuje) i za chyab 80 zł materac pianka kokos zestaw bez szuflady ale i tak nie dało by jej rady otwarzyć, bo teraz przy łóżeczku stoi śłiczniutki fotel "do karmienia" ogólne strasznie mi sie podoba i myśle że bedzie córeczce w tym łóżeczku dobrze

Hej dziewczyny:)
Ja zastanawiam sie nad wyborem lozeczka i juz sama nie wiem czy zdecydowac sie na kojec czy lozeczko drewniane. Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam przyszle mamusie :)

Łóżeczko najpierw obejrzałam w sklepie, a potem kupiłam przez internet praktycznie 50zł taniej:tak: materac w sklepie, bo miałam kartę rabatową. Łóżeczko mam duże, z którego będzie potem tapczanik, bez szuflady. Pod łóżeczko wepchnęłam kosze wiklinowe, w których trzymam pościel itp. Leosia

Hej dziewczyny:)
Ja zastanawiam sie nad wyborem lozeczka i juz sama nie wiem czy zdecydowac sie na kojec czy lozeczko drewniane. Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam przyszle mamusie :)

Minaslimme - ja nad kojcem sie niezastanawiałam, ale chyba lepsze od kojca jest turystyczne, choć tam ponoć materac warto włożyć tradycyjny, ja od poczatku chciałam drewniane łóżeczko, nasza sypialnia jest mała i mam łóżeczko 120*60, po straszym synku miałam łóżeczko 140*70 z opcją tapczanika ale do obecnego lokum nie wchodzi, łatwo jest je utrzymac w czystości - przetrezć szmatką, jak sie urrudzi materiał to trzeba prać.Ale to moja opinia.

Koleżanka córke odchowała w turystycznym => czesto gdzieś jeździli, przesywała też łóżeczko z jednego pokoju do drugiego i była zadowolona *(teraz ma nam je pożyczyć jak pojedziemy na wakacje)

reklama
Nakupowałam w lumpie sukieneczek malusich ślicznych, takich wiosennych :)) Bo ginka potwierdziła ze dziewczynka będzie.
Mam nadzieje, że się przydadzą, zgłupiałam i wzięłam każdą która mi się spodobała, słodziaki że szok. Jutro wrzucę fotki :)

Do góry