reklama
bardzo dziekuje za odpowiedzi :-)
ja Selince zalozylam dzisiaj miekkie materialowe butki z gumowa podeszwa i teraz ladnie wstaje i nie slizga sie, ale rzyczywiscie chyba jescze poczekamy z butkami. Pojde poszukac skarpet ktore maja gumowa podeszwe i mam nadzieje ze narazie wystarcza
ja Selince zalozylam dzisiaj miekkie materialowe butki z gumowa podeszwa i teraz ladnie wstaje i nie slizga sie, ale rzyczywiscie chyba jescze poczekamy z butkami. Pojde poszukac skarpet ktore maja gumowa podeszwe i mam nadzieje ze narazie wystarcza
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
My z tymi bucikami też wstrzymamy się jak najdłużej bo po co pakować te kochane stópki w buty jak nie ma potrzeby.
Tam gdzie jest ślisko to rozkładam puzle piankowe i jakoś jest bo u nas te skarpetki nie zdają egzaminu nie wiem czemu - moze kupie jakieś inne, lepsze.
Tam gdzie jest ślisko to rozkładam puzle piankowe i jakoś jest bo u nas te skarpetki nie zdają egzaminu nie wiem czemu - moze kupie jakieś inne, lepsze.
A
azik
Gość
dostałam od znajomych - nie sprawdziły się
za to kupiłam sama takie skarpetki ze skóropodobnej podeszwy - te były super...
to taka długa skarpetka i zamiast podeszwy ma takie troszkę sztywniejsze ale mimo to miękkie skuropodobne coś
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
u nas zadne buciki sie nie sprawdzaja ........skarpetki tez bo patryk wszystkie ściaga ....jedyne wyjscie to rajstopki ........no ale czasami jak zakladam mu spodnie to jest mu za gorąco ........i co tu poradzic

dobrze ze mamy prawie wszedzie taka misiowatą wykładzine wiec PATRYKOWI jest ciepło nawet gdy boso chodzi
dobrze ze mamy prawie wszedzie taka misiowatą wykładzine wiec PATRYKOWI jest ciepło nawet gdy boso chodzi
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas najlepiej sprawdzają się rajstopki, z ABS-em, skarpetki natychmiast są ściągane ze stópek :-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Dziewczyny kupiłam na allegro super skarpetki z ABS dla Mateosia
skarpetki pełen ABS (silikonowe) - Sterntaler (155626922) - Aukcje internetowe Allegro
skarpetki pełen ABS (silikonowe) - Sterntaler (155626922) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: