reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Rzeczywiście drogie są te skarpetki, przesyłkę już dostałam. Jestem zadowolona, Mateusz stoi bardziej stabilnie - nóżki mu się nie rozjeżdżają - cała podeszwa jest silikonowa - ma teraz dobrą "przyczepność" do podłoża:-D

Dziewczyny znalazłam na tych skarpetkach info że dystrybutorem jest firma stokkids, podaję Wam stronę internetową z adresami sklepów - może będą w waszym mieście, więc odejdą koszty przesyłki i będzie taniej:tak:

Strona g

Zastanawiam się nad takimi skarpetkami. Chociaż teraz to bardziej by się przydały rajtuzki z ABS na kolankach.

super te skarpetki
ja ostatnio wyjezlam emi z wozka nie zdarzylam jej rozebrac i z rekawiczkasz poszłaaaa jak zaczela sie slizgac szybko do mamy wrocila zeby ja rozebrac ale to smiesznie wygladalo ;-)

czesc :)
malo sie udzielam bo nigdy nie mam czasu na forum ale moze pomozecie?
gdzie w Krakowie warto wybrac sie zeby skompletowac wyprawke? :)

lozeczko
wanienka
kocyki
rozki
i cala reszta typu
butelki
smoczki
termometry
kosmetyki dla noworodkow etc

bo zastanawiamy sie czy jest jakis dobrze zaopatrzony sklep w krakowie z dobrymi cenami lub mozliwoscia uzyskania rabatu?
czy lepiej po prostu zrobic zakupy przez internet, np allegro :)

bede wdzieczna za pomoc
pozdrawiam

Kropelka ja trochę rzeczy kupowałam w takim sklepiku na Siemiradzkiego (pierwsza w lewo od Placu Inwalidów przecznica Karmelickiej). Właściwie są to dwa sklepiki przy sobie- jeden z drobnym sprzętem i trochę ubranek tam jest a drugi z łóżeczkami, materacami itp. ceny są w miarę ok.najlepiej zapytaj na forum krakowianek, tam może więcej osób będzie miało coś do napisania. pozdrowienia

reklama
Do góry