reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Zawsze podobały mi się białe mebelki
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
ee mam problem z wstawieniem fotki
Asienko ja mam to samo lozeczko jest zarabiste ... nie moge sie na nie napatrzyc..
kuplam do niego posciel blekitno biala .. poprostu rewela, wyglada swiezo ....wyjatkowo mi sie podoba;-);-);-)
iwonkablaz
Fanka BB :)
Asiu naprawde sliczne lozeczko no i posciel
Witam drogie panie ja mam termin dopiero na koniec czerwca ale już rozglądam sie za wózkiem bo to jest bardzo trudny wybór. Zdecydowaliśmy sie z mężem już na dwa wózki : DELTIM FOKUS lub PUMA, a najbardziej podoba nam sie BARTATINA bo jest bardzo wygodnym wózkiem łatwo sie prowadzi, dzisiaj ujrzałam jeszcze wózek TWISTER BABY SMILE i tez jest fajny tylko nie ma możliwości doczepienia fotelika do wózka. Bardzo proszę o doradę bo sama już nie wiem co mamy kupić
iwonkablaz
rewelka my to każda mamy inny wózeczek więc pewnie i tyle będzie opinii, tylko musisz pewnie na nasze opinie zaczekac poki sie nie wybierzemy z nimi na pierwsze spacerki :-) masz jeszcze troche czasu wiec sie mozesz porozgladac
reklama
iwonkablaz
REWELKA u mnie poszlo to szybciutko ja akurat nie mialam jakis koncepcji i nie przywiązywalam do tego bardzo duzej wagi, jakos tak wyszlo w sumie to nie jest na cale zycie, a spodobal sie wiec wzielam i kupilam
DLA KSIĘŻNICZKI WIELOFUNKCYJNY HAUCK DISNEY GW (332748361) - Aukcje internetowe Allegro
DLA KSIĘŻNICZKI WIELOFUNKCYJNY HAUCK DISNEY GW (332748361) - Aukcje internetowe Allegro