reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
dzia kobitki:-D jak sie naucze ubsługi i bezproblemowo zmniejsze coś w fotkach jeszcze coś powklejam :))

Witam drogie panie ja mam termin dopiero na koniec czerwca ale już rozglądam sie za wózkiem bo to jest bardzo trudny wybór. Zdecydowaliśmy sie z mężem już na dwa wózki : DELTIM FOKUS lub PUMA, a najbardziej podoba nam sie BARTATINA bo jest bardzo wygodnym wózkiem łatwo sie prowadzi, dzisiaj ujrzałam jeszcze wózek TWISTER BABY SMILE i tez jest fajny tylko nie ma możliwości doczepienia fotelika do wózka. Bardzo proszę o doradę bo sama już nie wiem co mamy kupić:szok::sad:

rewelka my to każda mamy inny wózeczek więc pewnie i tyle będzie opinii, tylko musisz pewnie na nasze opinie zaczekac poki sie nie wybierzemy z nimi na pierwsze spacerki :-):tak: masz jeszcze troche czasu wiec sie mozesz porozgladac :tak:

:-) dzięki będę czekała na wasze opinie bo mogą mi bardzo pomóc, a sama przecież wiesz jak to trudno kupić wózek:tak: zdecydować sie na konkretny

reklama
Do góry