reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Lady, bardzo ładna pościel :tak:
Kasiu, a czy to jest już zdjęcie Maksiowego łóżeczka ?? Pościel piękna, prosta, dokładnie takie mi się podobają :-)

My mamy już łóżeczko skręcone, jutro wyprasuję pościel i ubiorę, to pstryknę i wstawię Wam zdjęcie Alanka łóżeczka :-D:-):happy2:

KASIA LADY pościel bardzo mi sie podoba...

SIla ja ani wyprane ani poskręcane i dla siebie nic nie mam ups muszę się wziąść za siebie chyba

Nie Sila ,Maksiowe lozeczko jest biale heheh .. jeszcze takiego nie mialam :-) .. kupilismy do lozeczka materac pianka kokos gryka...
Posciel o tyle fajna ze delikatna .. ja nie lubie dziwactw..ta mi sie wydaje taka bardzo subtelna.. kupilam dwa komplety hahah

ps.uparalam sie na ta posciel .. a moj malz sie smial ze posciel jak dla baby ...ale ja mam chyba jakies pozostalosci po dziewczynkach ...:confused: musze chyba zakupic jednak ze dwie kiecki dal Maksia:-D
Ja czekam az to przysla .. a pozniej stara mojego malza to kurierem do nas odesle ...
wiec najwczesniej w polowie marca bbede miec lozeczko ... ah jeszce moj tato wlasnorecznie robi kolyske........ to sie bedzie dzialo

KASIu właśnie powiedziałam mojemu że kupie naszemu synkowi jedną sukieneczkę popatrzył na mnie i poszedł nie skomentował....hahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu, My też mamy prawie białe łóżeczko :tak: Prawie, bo kolor dokładnie nazywa się Transparent ...Tak pięknie wygląda w sypialni to łóżeczko, że napatrzeć się na nie nie mogę :-D:-D:-D Piter już nawet baldachim zamontował :-D
Ja już myślałam, że to Maksia łóżeczko :-D A kołyskę też Wam przyślą kurierem, czy przywiozą ?? Bo pamiętam, że wspominałaś, że się do Was rodzinka w maju zjeżdża :-D Kołyska na pewno będzie śliczna... A czy Twój tata ma jakiś zakład stolarski, czy po prostu takie hobby ??

Ada, to do roboty leniuszku ;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Dziołchy Wy tu nie żartujcie z tymi kieckami, bo Wam jeszcze psikusa te Wasze chłopaki zrobią i dziewczynkami się urodzą :-D;-);-):-D;-):-D;-):-D;-):-D;-)

Do góry