reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Bardzo ładne te wasze bryczki Lady no myślę że faktycznie ten róż ma charakterek no i od razu będzie wiadomo że w nim księżniczka jedzie ;-)
masiek
Mamy kwietniowe'08
kachurku co moja gondolka robi u ciebie;-) no patrz i macie o jedno koło więcej i jak ci się podoba twój xlander?? po moim osiedlu jeździ kobieta z takim wózkiem, myka nim śmiało. Ostatnio widziałam z jaką łatwością wymijała samochody, a potem między ludźmi i do samu. I między regałami zwinnie się przemieszczała
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
No wybrałam ten wózek ( a właściwie to Tomek wybrał i nie dopuszczał innej decyzji) ze względu na te koła skrętne. I wydaje mi się że ma rozsądne przełożenie jakości do ceny. Jedyne co to troszkę szkoda że nie ma przekładanej rączki. Nasi znajomi też mają ten wózek i użytkują go od września i mówią że drugi raz też by sie na niego zdecydowali.
Masiek ten komplecik z baranami jest super!
Masiek ten komplecik z baranami jest super!
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Żyrafki rządzą !!! fajne te kompleciki.
asiakow
Ja się pochwale ze pierwszy raz kupiłam w aptece internetowej - witaminy (biore centurm materna) pomimo opłaty za wysłanie i tak taniej niż w najbliższej aptece. a jak jeszcze zamówiłam magnezik to ogólnie +. A do apteki i tak mam kawałek i szybciej niz tam bym się wybrała paczka przyszła
iwonkablaz
ja czekam już tydzień na swoją pościel z allegro kupiłam poszewki i wypełnienia oddzielnie, taniej wyszło a w zestawie zazwyczaj albo jeszcze przescieradelko (a ich mam kilka) albo ochraniacz :-) Ja narazie zrezygnowałam z ochraniacza, bo zasłaniałby nam zupełnie dzidzię w takim układzie łóżeczka jak mamy, póki niunia bedzie malutka to bede zakładała wałeczki żeby się nie przewracała, a jak już faktycznie będzie fikać to może wtedy kupie, a może od brata mi sie dostanie
asiakow
Iwonka, jak mój synek był mały to zdjęłam te boczne ochraniacze, bo jak łóżeczko przestawiliśmy do naszego łóżka chciałam go widzieć, jakoś bezpieczniej się czułam jak mogłam rzuci okiem w każdej chwili. późmniej troche była przymocowana ale potem też już nie zakładałam. Teraz nie wiem czy kupić. Zobacze jeszcze.
W większości rzeczy które kupiliśmy na allegor to rzeczy z Poznania i maz je odebrał wiec cenowo wychodziło bardzo ok.
W większości rzeczy które kupiliśmy na allegor to rzeczy z Poznania i maz je odebrał wiec cenowo wychodziło bardzo ok.
reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Iwonko - sprawdź czy wysłali Ci to kurierem, jeśli tak to dostaniesz lada dzień. Ale jeśli pocztą to porażka.... sama chyba wiesz co się dzieje z naszą pocztą? Kartki świąteczne dostawałam do końca stycznia