reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Lady przecież oczywiście że powinnaś wybrać ten różowy, bo przecież od początku o takim marzyłaś. :-)
A ja wklejam wózeczek który mam zakupiony dla synka ale na razie stoi u rodziców.

reklama
Bardzo ładne te wasze bryczki :tak: Lady no myślę że faktycznie ten róż ma charakterek no i od razu będzie wiadomo że w nim księżniczka jedzie ;-)

kachurku co moja gondolka robi u ciebie;-):-D no patrz i macie o jedno koło więcej:-D i jak ci się podoba twój xlander?? po moim osiedlu jeździ kobieta z takim wózkiem, myka nim śmiało. Ostatnio widziałam z jaką łatwością wymijała samochody, a potem między ludźmi i do samu. I między regałami zwinnie się przemieszczała:tak:

Mimo, że dostałam w spadku ochraniacze na łóżko nie mogłam się powstrzymać i na allegro kupiłam 2, a że za 23zł. to chyba zbrodnia nie jest. Ochraniacz i prześcieradełko

No wybrałam ten wózek ( a właściwie to Tomek wybrał i nie dopuszczał innej decyzji) ze względu na te koła skrętne. I wydaje mi się że ma rozsądne przełożenie jakości do ceny. Jedyne co to troszkę szkoda że nie ma przekładanej rączki. Nasi znajomi też mają ten wózek i użytkują go od września i mówią że drugi raz też by sie na niego zdecydowali.
Masiek ten komplecik z baranami jest super!

Ja się pochwale ze pierwszy raz kupiłam w aptece internetowej - witaminy (biore centurm materna) pomimo opłaty za wysłanie i tak taniej niż w najbliższej aptece. a jak jeszcze zamówiłam magnezik to ogólnie +. A do apteki i tak mam kawałek i szybciej niz tam bym się wybrała paczka przyszła:cool2:

ja czekam już tydzień na swoją pościel z allegro :baffled: kupiłam poszewki i wypełnienia oddzielnie, taniej wyszło a w zestawie zazwyczaj albo jeszcze przescieradelko (a ich mam kilka) albo ochraniacz :-) Ja narazie zrezygnowałam z ochraniacza, bo zasłaniałby nam zupełnie dzidzię w takim układzie łóżeczka jak mamy, póki niunia bedzie malutka to bede zakładała wałeczki żeby się nie przewracała, a jak już faktycznie będzie fikać to może wtedy kupie, a może od brata mi sie dostanie :tak:

Iwonka, jak mój synek był mały to zdjęłam te boczne ochraniacze, bo jak łóżeczko przestawiliśmy do naszego łóżka chciałam go widzieć, jakoś bezpieczniej się czułam jak mogłam rzuci okiem w każdej chwili. późmniej troche była przymocowana ale potem też już nie zakładałam. Teraz nie wiem czy kupić. Zobacze jeszcze.

W większości rzeczy które kupiliśmy na allegor to rzeczy z Poznania i maz je odebrał wiec cenowo wychodziło bardzo ok.

reklama
Iwonko - sprawdź czy wysłali Ci to kurierem, jeśli tak to dostaniesz lada dzień. Ale jeśli pocztą to porażka.... sama chyba wiesz co się dzieje z naszą pocztą? Kartki świąteczne dostawałam do końca stycznia :(

Do góry