reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Mój jak narazie spogląda na mnie moze myśli,że tak kobiety w ciąży mają:-D:-D:-D:-D a ja mu na prawde kupię i dam w paczce :-D:-D:-D:-D muszę zobaczyć jego mine jak otworzy i ujrzy sukienusię:-D:-D:-D:-D:-D hehe ale dobre

reklama
SILA ja czekam aż dobry duszek to za mnie zrobi:-):-):-):-):-):-) hehe zakupy to nie problem ale prasowanie is szykowanie a poza tym zmieniamy prawdopodobnie mieszkanie więc jestem wstrzymana będzie wszytsko wiadomo za około dwa tygodnie więc tyle wytrzymam jeszcze w większości kupione a do szpitala tylko koszule i nie wiem co z wkładami i majtkami jednorazowymi bo jak na razie na dzień dzisiejszy dalej CC zobaczymy ale zapytam sie ginki co mi potzreba w miom szpirtalu i naszykuje

Kasiu, My też mamy prawie białe łóżeczko :tak: Prawie, bo kolor dokładnie nazywa się Transparent ...Tak pięknie wygląda w sypialni to łóżeczko, że napatrzeć się na nie nie mogę :-D:-D:-D Piter już nawet baldachim zamontował :-D
Ja już myślałam, że to Maksia łóżeczko :-D A kołyskę też Wam przyślą kurierem, czy przywiozą ?? Bo pamiętam, że wspominałaś, że się do Was rodzinka w maju zjeżdża :-D Kołyska na pewno będzie śliczna... A czy Twój tata ma jakiś zakład stolarski, czy po prostu takie hobby ??

Ada, to do roboty leniuszku ;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Dziołchy Wy tu nie żartujcie z tymi kieckami, bo Wam jeszcze psikusa te Wasze chłopaki zrobią i dziewczynkami się urodzą :-D;-);-):-D;-):-D;-):-D;-):-D;-)
nie tato moj nie ma firmy stolarskiej ale ma sasiada co ma takie zdolnosci .. i oststnio jak bylam w Polsce to wlasnie ten Pan robil kolyske dla swojej wnusi czy dla kogos z rodziny nie wiem dokladnie bo jakos mi to umknelo... i moj tatko sie z nim dogadal i maja ta kolyske zrobic razem ......... tak to wyglada .... ja sobie tak mowie ze tato ma zrobic bo to jego incjatywa z ta kolyska...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

SILA ja czekam aż dobry duszek to za mnie zrobi:-):-):-):-):-):-) hehe zakupy to nie problem ale prasowanie is szykowanie a poza tym zmieniamy prawdopodobnie mieszkanie więc jestem wstrzymana będzie wszytsko wiadomo za około dwa tygodnie więc tyle wytrzymam jeszcze w większości kupione a do szpitala tylko koszule i nie wiem co z wkładami i majtkami jednorazowymi bo jak na razie na dzień dzisiejszy dalej CC zobaczymy ale zapytam sie ginki co mi potzreba w miom szpirtalu i naszykuje
hehe Adunia ja po tym jak Niebo urodzila chlopcow ... to szybciorem torbe spakowalam do szpitala .. bo cholera wie co sie bedzie dzialo .. tym bardziej ze nie za ciekawie sie czuje teraz tylko czekam do poniedzialku bo mam wizyte .. moze mi te konowaly cos powiedza ciekawego;-)

Kurczę a mi się marzy kołyska nie mówiłam Wam jak mój małż zaeragował na łóżeczko zobaczył i mówi jakie duże to tak do 10 roku życia będzie spało:dry: a ja mu tak kochanie dziś skręcimy i ty też możesz już w nim spać bo on myślał że przyjdzie małe to mu powiedziałam,że mogę naszego syna w misce ulokować jak ma być małe boże co za ciemnota....ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia co racja to racja i dl;atego ja tez sie spiesze z tymi zakupami juz bo nie chce urodzic jak nic nie bede miaal w domu kurde a na meza nie moge tego zwalic zeby sie tym zajol bo on sie nie nadaje do tego on tylko umie dobrze wybrac cos dla siebie ahhahaahahahah :-D

Kasiu, to dziadziuś się napracuje dla wnuczka :tak::-) Mi też bardzo marzy się kołyska, ale miejsca nie mamy w mieszkaniu, więc odpada... Zazdroszczę Ci :tak::-)

Ada, no ten Twój małż to aparat :-D:-D:-D:-D:-D

Ps. Ja też już pakuję torbę do szpitala :-D:-D:-D:-D:-D

Mi dzisiaj pielęgniarka pyta czy torba spakowana, a ja jej na to, że my nigdzie nie możemy wyjechać:-D
No tak torba jest. Tylko nie spakowana.
Łóżko chłopaki skręcali kilka dni, a teraz stoi na środku pokoju, bo mój patafon zapomniał listwy podłogowe założyć:angry: na razie powkładałam tam worki z rzeczami i kosz z wypranymi rzeczami. Bo ktoś musi je wyprasować i powkładać do komody. tylko, że komoda też nie złożona:wściekła/y: fuck.

Tez Kasi zazdroszcze bo ja roweniez Sila mam za maly pokoik na kolyske jeszcze... to wogole nie mialabym gdzie nogi wsadzic i tak ciasno bedzie z tym lozeczkiem :-Dchodz moj mąż prorokuje juz ze i tak to sie skonczy ze dziecko bedzie spalo z nami w jednym lozku masakra tym razem do tego nie dopuszcze ...ale jak to sie mowi nigdy nie mow nigdy ale mam nadzieje ze wytrzymam w swoich postanowieniach haahhaah:-D:-D

reklama
Do góry