reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Kachurku Tez taki wozio bym chciala jak ty ale dla mnie troszku drogi :) ale sliczny i masz racje te kola to rewelka w prowadzeniu wozeczka...

Masiek posciel wypasiona :)

podajcie linki na fajne takie posciele i wypelnienia???? dzieki z góry tak juz :)

reklama
ooo, Iwonko, jakie śliczności :) Twój mężowaty ma dobry gust!

Nie boisz się tylko że gumka od spodenek będzie uciskać maluszkowi na brzusio albo drażnić pępuszek? Czy to już dla nieco starszego dziecka?

Izabelinda - gumeczka jest delikatna i rozciągliwa :) jakas dziwna numeracja, ale jak na moje oko to bedzie z 62 a moze nawet 68 :-)

Iwonko lady ciuszek taka wyprawka :) ten Twój mezus super facet....gdzie tam mojemu by przyszlo na mysl by cos samemu kupic hahaha on jeszcze sie wzbrania od tego hahaha:-D:-D:-D:-D:-D

My tez z mężusiem kupiliśmy już kilka rzeczy, cały czas jednak mamy nadzieję, że rodzinka i znajomi nas poratują większą ilością, więc na razie dajemy ciuszkom spokój. Zawsze można dokupić w razie czego. Te co prezentuję to wybrał akurat małżonek :)
Wersja dziewczęca i wersja sportowa, obie bardziej już wiosenne, gdyż u nas w domu gorąc nie z tej ziemi. mieszkamy na 4 piętrze, budynek i dach niedawno były ocieplane, sąsiedzi nas grzeją z każdej strony i nawet jak mam kaloryferki na 0 i wszystkie 3 okna pootwierane to temperatura nie chce zejść poniżej 22-21 stopni. Dlatego będzie ciężko z zalecaną temperaturą spania dla dzidzi 18-19 stopni C.

Załączniki

• ciuszek.jpg
    ciuszek.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 37
  • ciuszek1.jpg
    ciuszek1.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 29
IZA śliczne bodziaki....

MASIEK piekna posciel ja mam taką w żyrafki....;-)

IWONKA komplecik super.....

KACHURKu wózio mi sie podoba na prawdę fajny.....

LADY róż górą:tak:;-) ładne kolorki....

reklama
bkitnymiogrodnikay6.jpg

Własnie taką pościel kupiłam dla Sandruni .... po rozowym uwielbiam niebieski a ze pokoik jest niebieski to bedzie super w niej wygladac jeju juz sobie to wyobrazam... :)jak wam sie podoba moze byc? siwezo co na allegro ją kupilam:)

Iwonka dzieki ):-D:-D

Do góry