reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Lady - super słodkie, mała bedzie miodzio!!! Taki polarek też by mi sie przydał dla mojej Helenki, a sukieneczkę podobną na allegro kupiłam (ale już dawno i nie znajde chyba fotki) Jana razie mam dwie sukienki, mam ochotę na WIECEJ ale maz mowi ze jak bedzie chłopczyk to bedzie śmiech wiec sie powstrzymuje:sorry2: nie wiem jak długo:-)

reklama
Asiakow ja wlasnie mam tak samo...dwie sukieneczki jedna tę co pokazałam a druga taka z miekkiego dzinsu Disnejowska z kubusiem puchatkiem i tez sie wstrzymuje niby dziewczynka ma byc na 100 % ale wiesz jak to jest a jak bedzie chlopczyk? to co ja z tym zrobie a poza tym nowa garderoba bedzie do kupienia bo ja mam wsyzstko nie mal ze rozowiutkie tylko dwie rzeczy mam niebieskie konbinezoniki z misia takie wiosenne na zamek..,..i pare bodow a reszta roz wiec dziewczaynka jak widzaisz musi byc nie ma mocnych hahahahahah sprobowała by mi tylko numer wykrecic i okazac sie chlopcem hahaha:-D:-D:-D:-D

Lady superowska bluzia, a sukieneczka to mistrzostwo świata hihi, ja nie mam jeszcze zadnej sukieneczki, ale pewnie pozniej coś sie kupi :)

kOCHANE POMOZCIE DORADZCIE MAM DELEMAT STRASZNY!!!!! TERAZ PO OBEJRZENIU WOZKA W REALU JUZ WIEM ZE CHCE TEN MODEL I NA TEN MNIE STAC TYLKO.... WIEC POMOZCIE DOKONAC WYBORU BO JA SAMA NORMNALNIE NIE POTRAFIE NIE WIEM JAKI KOLOR WYBRAC ZASTANAWIAM SIE NAD KILKOMA......

7e8d4804369be2ac.jpg

Więc który????:szok:

Nie ułatwię Ci sprawy - mi najbardziej różowy, taki zdecydowany i charakterny :) Chociaż osobiście mam awersję do różu, ten odcień coś w sobie ma.

Lady , to jak sie mała urodzi i bedziesz miec pewność ze to dziewuszka hi hi;-):-) to wtedy niech twój małż kupi ten różowy, bo coś mi sie wydaje ze on ci sie najbardziej podoba, a tamte kolorki tez sa fajne ale je chybawybralas zeby bylo w razie czego neutralne co???? chybacie rozgryzłam hi ihihihi:-D:-D:-D

reklama
Do góry