reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
BRATKA ładne ciuszki i łóżeczko mam nadzieję,że zakupy we wrocku się udają i pamietaj masz siedzieć w kawiarni a mąż zdjęcia w telefonie robić i przynosić :-):-):-)

No to mam mniej więcej z grubsza większość rzeczy wybraną tylko czekam aż dotrze to w przyszłym tygodniu do domu.
Wózek kupili już moi rodzice x-lander xa z nowej kolekcji 2008 taki ładny kolorek się pojawił jasno błękitny.
Łóżeczko piętrus martyna 140/70 z szuflada zamówione w sklepie ma być za jakiś tydzień. Zdecydowaliśmy się na takie większe bo można przerobić na tapczanik.
Materac kokosowo gryczany. Podobno do 1 roku życia dziecko powinno spać na stronie kokosowej a potem na gryczanej. Może któraś z was wie coś więcej?
Pościel drewexu hippo ( chyba Silka też ją wybrała).
Wanienkę kupimy małą bo potem młody się będzie kąpał w brodziku, bo mamy głęboki.
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

I jeszcze spróbuję wkleić łóżeczko i wózek. Mamy nasze łóżko z bardzo podobnymi bokami więc bedzie w jednym stylu. Do wózka jest jeszcze gondola w tym kolorze. A fotelik będę miała od brata maxi cosi.

Kachurku bardzo fajne łóżeczko :tak: A wózio akurat znam, bo koleżanka ma taki sam od października i sobie go baaaaaaaardzo chwali :tak: A kolor wózka piękniusi :-)

reklama
Dziewuszki wczoraj Piotrek przywiózł mi już pościel i jest PIĘKNA :tak::-):tak::-D

A jutro chyba pojadę dokupić wanienkę, kosmetyki i pieluchy :tak: Jakich kosmetyków zamierzacie używać ?? Bo ja chyba się zdecyduję na NIVEA, pieluchy, to Pampersiaki, ale nie wiem czy kupować Newborn, czy takie od 3 do 5 kg... Niby dzieci rodzą się powyżej 3 kg... Ale może te Newborn są jakieś specjalne?? Wiecie coś na ten temat ?? No i chyba laktator też już kupię i będę miała z głowy. Tylko koszule mi zostaną i podkłady poporodowe...
Laktator ten :
LAKTATOR AVENT ISIS +2x125ml+ BONUSY KURIER GRATIS (307800915) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry