reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

LADY ja mam takie same pierwsze ubranko co ty....tyle,że moje całe niebieskie a twe pół z białym....hahaha mamy podobny gust....

reklama
ale słodkie takie z uszkami no nie ;) i kolorek taki sliczny ;) moje dwa ulubione niebieski i różowy potem biel....

super te uszka najlepsze i milusie w dotyku takie te wdzianka....ale te ogrodniczki tez the best są w ogóle wszystkie siuper takie słiti

Lady słicznosći!!!

ja włąśńei muusże takei ciepłe pajace ala kominezoniki kupić...

Lady rewelacja ciuszki.:happy2:

Byłam wczoraj w C&a i słuchajcie tam sa bodziaki za 12,9 za 2 pary a jakośc mega fantastyczna. Polecam;-)

Lady ciuszki cudeńka :tak: Ja się zastanawiałam nad takim ala kombinezonikiem, ale tak sobie myślę, że w kwietniu już raczej mrozów nie będzie i na razie nie kupuję... Jakby była potrzeba to dokupię i już :tak:

Lucky, właśnie wiem, że w C&A takie promocje, bo też kupiłam tam kilka bodziaków i w ogóle troszkę ciuszków tam kupiłam :tak: Też polecam :tak:

A nam w piątek przyszła paczka z Allegro - fotelik maxi cosi citi sps - jest super :tak: Zrobiłabym fotkę ale w tym momencie jest w stanie począstkowanym, bo tapicerka jest w praniu :-D
W sumie to jeszcze ja nie zostałam do końca obkupiona, bo malutka ma już wszystko i jeszcze trochę :-D

Sila ten konbinezonik to takie niby cieply ale nie za gruby wiec mysle ze na wiosne super ) on tylko tak grubo wyglada hahahahahahah dzisiaj kupiłam drugi tylko że błękitny mąż mnie chyba zabije boje sie co to bedzie jak na kontrole konta wpadnie hahah tam ciagle ubywa hahahahahaha

Lady, Ty to aparatka jesteś :-D:-D:-D:-D:-D Uważaj na mężulka, a jakby co, to jakieś kobiece sztuczki zastosuj... Np. zaproś Go na lody ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D to może się tak nie zezłości ;-);-);-);-)

reklama
Do góry