reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Wiecie cooo ?????????????????????????????????:szok:

O wilku mowa hahah nie ma co krakać hahaha on do mnie dzis ze znowu kuplas cos? a ja nie nie to juz dawno a on mi tu historie pokazuje konta o maj got ...ale wpadka a ja ze dopiero to chyba dzis zaksiegowali.... hahahah kurde... nie moge nooo hahahaha:-D

reklama
nie lubię rózowego;-) a a a fajna bluza
nom muszę polubić blue:-D

Lady szty babuś jesteś.

Taram a dzisiaj przyszedł ten leżaczek z fishera jest super. Fajne kolorki, mięciutki. Sama bym się w nim walnęła gdyby nie to, że malutki:-D

Iwonka, bluza prześliczna :tak::-) No ma ten Twój mężuś gust :-D

Ja też powklejałabym fotki ciuszków, ale mam ich tyle, że nie chce mi się ich wszystkich fotografować :zawstydzona/y: Poza tym już wszystkie uprane i uprasowane w szafie sobie leżą :-)

Masiek, na leżaczek na pewno świetny :tak: Muszę Piotrka namówić na niego ;-)

:eek:Jejku no to ja na lenia wychodzę:-D. Ciuszki piorę, pierwszą turę powiesiłam, ale wszystkich prasować nie będę. Jejku z tego co widzę z pięć razy będę prać:nerd: sąsiedzi mnie polubią bo nasza pralka jak zacznie wirować to jak helikopter:rofl2:

No ten mój małż to normalnie!!!:-) chyba dostanie dziś w nocy buziaka :rofl2:
Masiek ja to narazie mam ubranka po synku mojego brata, więc połowa jest kolorowa a połowa niebieska :sorry: no ale jak dał to co będe marudzić, więc to jest pierwsze nasze różowe ubranko :-D:-D:-D no ale jeszcze tesciowa niby nakupywała mnostwo rzeczy, przywiezie za 3 tygodnie a ja juz nie moge sie doczekac zeby je poprac i uprasowac i w nowym mieszkanku w nowej szafce poukladac... :-):-):-):-):-):-):-)

A ja już od pniedziałku żyję tylko myślą że w sobotę jedziemy do Wrocławia i w końcu zrobimy jakieś porządne zakupki, chcemy kupić wszystko: łóżeczko, posciele, akcesoria kąpielowe, ręczniczki, i może wózio :-)
co łóżeczka i pościeli to jestem pewna że kupię Drewexu:

Załączniki

• łóżeczko LION drewex.jpg
    łóżeczko LION drewex.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 32
  • Lion-4 elem. 207zł.jpg
    Lion-4 elem. 207zł.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
ostatnio wyhaczyłam na allegro przepiękny komplecik na 56 i koniecznie musiałam go kupić, jeszcze mi nie przyszedł NIESTETY :wściekła/y: ale myślę że jakościowo dobry bo firmy Fixoni- duńskiej czy norweskiej (już nie pamiętam :baffled:),
codziennie lukam w oknie za listonoszem:-D :-):-D
spójrzcie same:

Załączniki

• fixoni 7częśc. 49,99zł allegro.jpg
    fixoni 7częśc. 49,99zł allegro.jpg
    136,3 KB · Wyświetleń: 44
Do góry