reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Kasia czy ty będziesz miała wynik amnio już za dwa tygodnie?
Czy jakieś kolejne USg?

Ja nie kupuję na razie. Dziś już oglądałam ciuszki w smyku, nawet kilka miałam w rękach ale odwiesiłam i nie kupiłam nic. Nie mam odwagi kupować jeszcze różowych a ładnych uniwersalnych nie było.

Ja tam jajka widzialam ;) i siuska tez nie mam nawet mini mini watpliwosci wiec szykuje wszystko dla synka :D

Siusiak jak jest to jest i raczej rzadko zdarzają się pomyłki. Gorzej w przypadku dziewczynek bo czasami ten siusiak się "schowa". Ja na razie dwa razy usłyszałam, że dziewczynka. Jak w piątek na USG się potwierdzi to już raczej też nabiorę pewności.

No właśnie z dziewczynkami gozej coś bo no jak sie siusiak ładnie przyklei to z każdej strony wyglada na dziewczynkę ja tez widziałam fujarkę i jajka kilka razy dla potwierdzenia :)

Kasia kiedy dokladnie masz miec wyniki. Ja za 2 tygodnie kolejna wizyta to juz bedzie 25 tydzien i zobaczymy jak mi sie potwierdzi ze dziewczynka to wtedy obie zaczniemy szalenstwo po sklepach . bedzie dobrze musi

reklama
Do góry