reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja wam powiem ze mialam wozek z uchwytem i tarez tak mysle czy ja kiedykolwiek przenosilam gondole za ten uchwyt bo kurcze jakos sobie nie przypominam a wczesniej naqwet o tym nie myslalam

Widziałam właśnie ten tako na żywo bo byłam w ikei fajne koła i dość jest wysoki duża budka ale tam babka miała wersje bialoczarna ale tez widziałam druga i chyba miał dziecko chore bo innej opcji to nie ma bo zapatulone pod sam nos i miało czapkę zimowa z dwoma pomponami

Ewelisia, my kupiliśmy właśnie ten bebetto, jestem zadowolona, ale my 2w1 bo nosidełko dostaniemy, więc nie wiem jak to wygląda. Ale ogólnie ja bym brała go i tak i tak ;p Ma przede wszystkim dużą gondolę.

witam,wlasnie mi sie wydaja te gondole w x-landerze i bebeto bardzo male sa. W opisach pisze ze okolo 80 cm ale w rzeczywistosci w srodku maja ok 73-75 czy to nie jest za malo, strczy nam taka gondola na cala zime ? musimy pamietac ze wtedy do gondoli wiecej "wchodzi" bo kocyki spiworki. moja bratowa ma wlasnie taka gondole i 3-misiecczyny synek ma ja na styk :-( podobaja mi sie te wozki, ogolnie z bebetto sa bardzo ladne wizualnie rowniez inne modele- ale czy to nam wystarczy ????

Mój syn jest majowy. Szybko rósł. Ma 5 lat a wygląda na szkolniaka. Gondola 80 starczyla nam do marcA. Naszym dzieciom listopadowym spokojnie te male gondole starcza do lata.

reklama
Do góry