reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

ewelisia85, my mamy kolor 293 i on jest czarno - beżowy, tylko ten beż jest w rzeczywistości troszkę cieplejszy niż na zdjęciach, bo na zdjęciach się wydaje szarawy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam wozek wybrany tylko kolory sa jakis takie jaskrawe a te stonowane to brzydkie nie moje gusta. I sie zastanawiam czy fajny taki rzucajacy sie w oczy . gondola 88 wiec w miare a tak wszystko mi sie w nim podoba

Załączniki

• 1435553943114.jpg
    1435553943114.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 30
Ja wam powiem ze mialam wozek z uchwytem i tarez tak mysle czy ja kiedykolwiek przenosilam gondole za ten uchwyt bo kurcze jakos sobie nie przypominam a wczesniej naqwet o tym nie myslalam
ja mieszkam na 2 pietrze. nasze wychodzenie z domu wygladało zawsze tak, ze dziecko do gondoli i za ten uchwyt do jednej reki, w drugiej rece zlozony stelaz. na dole zapinałam gondole do wozka i gotowe. wiec uzywałam tego min kilka razy dziennie.

finkemamma mi sie podobaja wlasnie te jaskrawe kolory i ogolnie ten wozek :-) ale boje sie troche reklamacje jak to potem bedzie jak cos sie zapsuje i czy oin tak ladnie wyglada na zywo rowniez. chce jeszcze inna wziasc po uwage i zobacze ktory wygra :-)
ale z drugiej strony mamy 14 dni czasu na zwrot, wiec jak cos bedzie nie tak to mozna odeslac , a cena jest przystepna wiec mozna zaryzykowac:-)

lotka ja mieszkam na 4 , na szczescie mam wozkownie w piwnicy, tam bede zostawiala stelaz a dziecko w gondoli na 4 bede nosic wiec mi tez uchwyt sie przyda :-) i przede wszystkim lekka gondole musze miec

lotka ja mieszkam na 4 , na szczescie mam wozkownie w piwnicy, tam bede zostawiala stelaz a dziecko w gondoli na 4 bede nosic wiec mi tez uchwyt sie przyda :-) i przede wszystkim lekka gondole musze miec
u nas wozkownia zmieniła sie w rowerownie i nawet palca nie wcisnie ;-) niektorzy zostawiaja wozki na dole w klatce, ale u nas jest spory pies i bywalo, ze wychodząc na dwor to te wózki obsikiwał bleeee... wiec wyjscia nie mam, stelaz wnosze i wystawiam na balkon :-)

Lekko na pewno nie będzie ale śmieje się sama z siebie ze to moje wchodzenie na 4 piętro to teraz prawie jedyna dawka ruchu a to dźwiganie gondoli może pomoże zrzucić nadmierne kilogramy po ciąży heheh

reklama
Do góry