reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja tez juz doczekac sie nie moge a to jeszcze kawalek czasu :) kupilam dzis bodziki w primarku 10 e za 7 szt i pajace 10 e za 3 szt i koszuleczke i pieluszki 3 tetrowe :) powoli juz bede wszystko kupowac :)

Fotalka musi byc ;)

Załączniki

• 1435418589422.jpg
    1435418589422.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
Bardzo popularne są też wózki z X-Landera. Ja chyba od znajomych kupię używkę x-lander xa. Jeśli to nie wypali to kupimy nowy Jedo fyn memo.

A jeśli dziecko wozimy w wózku w kombinezonie to jeszcze kołderka jest potrzebna? kompletnie się nie orientuję, a nie chciałabym małej przegrzać

A ja Dzisiaj poszłam sobie coś kupić a wróciłam z kompletem śpioszkow

Załączniki

• 1435421493436.jpg
    1435421493436.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 1435421600632.jpg
    1435421600632.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 37
Ona skad ja to znam hihi piekne ciuszki :)
fikmena sliczne! Tez dzis kupilam 5par bodziakow na krotki rekaw i 3 na dlugi ale zwykle biale pod jakies inne ciuszki. Zrobilam rozeznanie w tym co mam i wydaje mi sie ze w najmniejszym rozmiarze to kupie jeszcze tylko ze 2 bluzy, 2 sweterki, 3pajace i ze 3 pary spiochow i starczy :) jak trafie na cos fajnego poza tym to juz bede kupowac tylko roz. 68 i 74 :)

Moim zdaniem sam kombinezon na zime mie wystarxzy to tez zalezy jaka zima no bo tak mysle jak mi by bylo gdybym ubrala tylko kombinezon i sie nie ruszala to pewnie w mrozniejsza zime bylo by mi zimno

Ja staram się narazie kupować pasujące w miarę dla chłopaka i Dziewczynki, chociaż skarpetki są różowe :p nieche potem niespodzianki dlatego kupuje 0-3m resztę kupie później. Jakoś nie ufam do końca tej babce że skanu

Najlepsze gatunkowo body udawało mi się kupić w c&a te z kosza. Dzis kupilam 2. Ja na zime kupuje tylko na dlugi rekaw u mnie w domu temp max 21C a w nocy 19. Tez wydaje mi sie ze na zime to kombinezon plus spiworek. Ja poniżej zera będę wychodzić. Cienszy spiworek mam od wozka. Moj syn ruszyl dopiero w 16m wiec nam na dlugo starczyl.

reklama
Do góry