reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja tez juz doczekac sie nie moge a to jeszcze kawalek czasu :) kupilam dzis bodziki w primarku 10 e za 7 szt i pajace 10 e za 3 szt i koszuleczke i pieluszki 3 tetrowe :) powoli juz bede wszystko kupowac :)

Fotalka musi byc ;)

Załączniki

• 1435418589422.jpg
    1435418589422.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 32
Bardzo popularne są też wózki z X-Landera. Ja chyba od znajomych kupię używkę x-lander xa. Jeśli to nie wypali to kupimy nowy Jedo fyn memo.

A jeśli dziecko wozimy w wózku w kombinezonie to jeszcze kołderka jest potrzebna? kompletnie się nie orientuję, a nie chciałabym małej przegrzać

A ja Dzisiaj poszłam sobie coś kupić a wróciłam z kompletem śpioszkow

Załączniki

• 1435421493436.jpg
    1435421493436.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 1435421600632.jpg
    1435421600632.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 30
Ona skad ja to znam hihi piekne ciuszki :)
fikmena sliczne! Tez dzis kupilam 5par bodziakow na krotki rekaw i 3 na dlugi ale zwykle biale pod jakies inne ciuszki. Zrobilam rozeznanie w tym co mam i wydaje mi sie ze w najmniejszym rozmiarze to kupie jeszcze tylko ze 2 bluzy, 2 sweterki, 3pajace i ze 3 pary spiochow i starczy :) jak trafie na cos fajnego poza tym to juz bede kupowac tylko roz. 68 i 74 :)

Moim zdaniem sam kombinezon na zime mie wystarxzy to tez zalezy jaka zima no bo tak mysle jak mi by bylo gdybym ubrala tylko kombinezon i sie nie ruszala to pewnie w mrozniejsza zime bylo by mi zimno

Ja staram się narazie kupować pasujące w miarę dla chłopaka i Dziewczynki, chociaż skarpetki są różowe :p nieche potem niespodzianki dlatego kupuje 0-3m resztę kupie później. Jakoś nie ufam do końca tej babce że skanu

Najlepsze gatunkowo body udawało mi się kupić w c&a te z kosza. Dzis kupilam 2. Ja na zime kupuje tylko na dlugi rekaw u mnie w domu temp max 21C a w nocy 19. Tez wydaje mi sie ze na zime to kombinezon plus spiworek. Ja poniżej zera będę wychodzić. Cienszy spiworek mam od wozka. Moj syn ruszyl dopiero w 16m wiec nam na dlugo starczyl.

reklama
Do góry