reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

karcia sliczne ubranko :-) a dzieci szybko rosao, czasem mozna podwinac rekawek i juz zalozyc :-) ja wczoraj trzymalam na rekach 2 tygodniowego synka siostry mojego meza ----Szymonka( ladne imie tak na marginesie ) byl taki malutki i slodziutki, az mi sie plakac chcialo kiedy zobacze moja kryszynke a taka zla jestem ze nie wiem jak sie zwracac do brzucha a marzy mi sie juz mowic po imieniu :-D bo nawet moj synek mowi do brzucha siostrzyczka lub braciszek czeeeesc :-) tez juz ciekawy:-)

reklama
Ja chcialam Amelka i moj jakos nie oponowal bo byl pewny ze syn bedzie tak mu sie uszylo a jak okazalo sie ze to jednak dziewczynka to on Amelki nie chce wiec jedyne wspolnie podobajace nam sie imie to Zuzia wiec tak zostanie i znowu problem bo moje dziecko chce Amelke i koniec wiec bedzie Zuzanna Amelia :-)

Zeby nie odbiegac od watku wyprane ale jeszcze nie wyprasowane :-)

Załączniki

• 1434959549011.jpg
    1434959549011.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 31
Znam juz plec dlatego robie zakupy :D bedzie synu Alex . Co do wymiarow gondoli wiem tyle co Ty niestety ale nawet jak bedzie 85 cm to chyba nie tak zle na 6-8 miesiecy chyba starczy. Zamawiac bede w przyszly weekend tak zeby na 7 byl juz w pl u tesciowki .

FINKEMMA no ja mysle w sierpniu zamowic, coraz bardziej jestem za tym wozkiem :-) jak juz bedziesz miala go w domku to daj znac , a kolor juz masz wybrany bo bardzo duzy wybor jest...

Mysle o tym habrowo czarnym bialym ten pokazowy inne kolory nie przypadly mi do gustu moze turkus z czarnym bialym a Tobie jaki sie podoba? Claudia fajne ubranka

finkemma to akurat dla synka pasuje, mi podoba sie rowniez i ten turkus i czerwony , ciezko mi bedzie wybrac :-) nawet ten fioletowy ma cos w sobie fioletowo-siwy,,,,musze z mezem przysiasc niech tez sie wypowie, bo ostatnio nie mial czasu i checi jak mu pokazywalam no i wiadomo musze wiedziec czy wybrac bardziej chlopiecy czy dziewczecy hgehe

Natalkuś - kupowałam w tym sklepie dla synka i w sumie polecam - prześcieradła, pościele, baldachim jakość materiałów i wykonanie= ok, nie polecam kocyka polarowego, bo się skusiłam a zaraz cały się spęczkował, jakoś tez nie wyobrażam sobie w użytku tych ochraniaczy modułowych, bo nasz był śliczny tak do pół roku a potem młody o spacyfikował rzucając się we śnie i śpiąc w poprzek np., więc chyba troszkę bym się bała, czy się nie zapląta w te poduchy - chociaż na wygląd to śliczniusie są

kocyki cieńsze polecam bobo-baby i pepco - tanie a niszczą się jakoś i po dwóch latach prawie nadal ok

szukam kocyka minky, ale bez wypełnienienia tak żeby miękko i dokładnie otulało dzieciątko - może akurat ktoś coś??

reklama
Natalkus piekne sa te zestawy ja juz mam po synku i mimo ze mnie kusi kupic nowe to jednak moj mi przegaduje do rozsadku ze to wywalanie kasy w bloto

Do góry