reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Sylka oni długo spali w jednym łóżko to karuzela była jedna a jak juz mieli dwa łóżka to były tylko projektory dwa bo karuzele by roznieśli w drobny mak ale teraz stram sie zabawki kupować podwójnie bo sie leja jak maja coś pojedynczego

Ewelisia jak juz dIecko ładnie widzi to sie patrzy na projekcje patrzy to sie ładnie kręci swieci i cicho gra i zasypia przynajmniej moi tak robili ja ich nie lulalam pózniej jak juz opanowali sztukę wstawania to miałam same projektory bo dość mocno były zamocowane do łóżeczek bo karuzele to by roznieśli jak dla mnie fajny gadżet warto poszukać używki bo tez trafiaj sie dIeci nadwrażliwe i nie lubią takich rzeczy i bedą sie drzeć Wogole to polecam książkę zaklianczki dzieci język niemowląt

A ja dzis zakupilam fajne przegrodki do szuflady w ikei. PrzydadZa sie na czapeczki skarpeteczki itd :) no i komoda na ubranka juz jest wlasnie sie skreca :) wiec pomalu zaczynamy zakupki dla maluszka :)

Wejda do jednej komodowej szuflady :)

Załączniki

• 1435088600495.jpg
    1435088600495.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Jeśli chodzi o karuzele to odradzam takie "pozytywkowe" - ciągle trzeba nakręcać a po chwili się kończy i tak w kółko. My taką pozytywkową dostaliśmy - nie przetrwała kilku tygodni, padła od nakręcania. Kupiliśmy Fisher'a - już na baterie + pilota. One są duzo wygodniejsze.

Do góry