reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ona nie wiem ile tam jest w tej kasecie ale widziałam taki podobny kosz tylko ze tam nie ma wkładów ale ponoć ma bardzo szczelne zamykanie nie używałam takich bo my szybko dość przeszliśmy na wielo a jak miałam jedńorazowe to miałam woreczki takie małe na zużyte

Ja nie miałam podgrEwacza do chuateczek ani DK butelek uważam za zbędny sprzet. Moja znajoma się pochwaliła ze kupila malej misia szumisia za 120 zł tylko się pytam po uczyć dziecko zasypiania przy dźwięku suszarki :o

Ale dzieci sie nie uczy tego one to uwielbiaja bo w brzuchu slysza tez szumy jak z szuszarki...
Jedne zasypiaja przy szumieniach inne przy kolysance ;')

Widzę, że kilka z Was też rozważa zakup wózka Riko Nano MEGA ZESTAW WÓZEK DZIECIĘCY RIKO NANO 3w1+5xGRATIS (5103172595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Najbardziej mi się ten model podoba, ale najlepiej zobaczyć na żywo, pojeździć trochę po sklepie, zobaczyć jak kółka skręcają :) prowadziłam kiedyś wózek z kuzynką, ale to była tragedia nie spacer, wózek jechał gdzie chciał, nie pamiętam już firmy, ale to było też dawno temu i może nawet takich wózków już nie ma :)

reklama
Do góry