reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A ja dziś Pochodziła sobie po mieście po używanych sklepach i wróciłam z 8 ciuszkami i jedna zabawka. ja się lubi szukać to można naprawdę jak za darmo kupić markowe ciuchy w idealnym stanie :) jakby wiedział co będę mieć to bym chyba z pełną siata z tamtą wyszła.

reklama
I właśnie tak to jest jednej coś sie przyda a drugiej nie wsYtsko wyjdzie w praniu ze tak powiem przy bliźniakach dużo zeczy sie przydało ale przy jednym dziecku może byc zbędne myśle ze nie ma takiej listy zeczy kompletnie nie przydatnych bo ja np nie używam termometru do wanienki a ktoś inny chwali sobie co do podgrzewacza do butelek to ja używałam bo moi pili w nocy ale pózniej przestawiłam sie na termos w którym miałam gorąca wodę
Ona ja dziś tez kupiłam cała torbę ciuszków tez nie wiem co tam mam ale obstawiam ze dZioszka :) ImageUploadedByForum BabyBoom1433938070.513585.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433938084.457209.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433938095.899104.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433938107.651576.jpg
Moje lupy iPad ma najgorszy aparat na świecie jakość średnia :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433938070.513585.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433938070.513585.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433938084.457209.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433938084.457209.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 50
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433938095.899104.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433938095.899104.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 53
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433938107.651576.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433938107.651576.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Termometr jest na mojej liscie wyprawkowej bo ja uwielbiam goraca wode i boje sie ze nalalabym za duzo cieplej na moj lokiec byla by idealna. Moje siostry termonetra nie uzywaly. No i tak to wlasnie jest jedej to pasuje drugiej to ale fajnie jest ze kazda moze wyrazic swoja opinie na jakis przedmiot gadzet itd :D
Podgrzewacz do butelek jesli bede karmic butla to jeszcze pomysle. Moja sis wode gotowala i do termosu niby tez sposob. Ja zawsze swierza gotowalam i studzilam w kapieli wodnej. Chwile to zajmowalo. Musze poczytac o tym podgrzewaczu bo nawet nie wiem jak to dziala.

Ostatnia edycja:
Finkemma ja mam tak ze w dłoniach nie czuje sprawdzam łokciem :) ale nie powiem zdażyło mi sie nalać zazimnej lub za gorącej :) co do podgrzewacza to niektóre podgrzewają szybko a inne wolnoo ja miałam zawsze butelkę z sama woda wstawiona

Mama ale tego masz :) ja za dwa tygodnie wybieram się znowu to będę już wiedzieć co mam kupować. To byly moje pierwsze zakupy. Nie kupowalam nic różowego vo potem się nie przyda. A w niebieskim i dziewczynka dobrze wygląda

Ostatnia edycja:
Ja myślę o kupieniu urządzenia do odciagania pokarmu. Ciekawe czy wogole go będę mieć bo w pierwszej ciazy karmiłam tylko miesiąc.
Dobry pomysł też tym podgrzewaczem ale właśnie z wodą jak mama mówisz bo mleko lubialo się zepsuć.

Ona bo ja zaklinam dziewczynkę to są łupy z dwóch car botów tylko ale muszę sie ogarnąć bo ja mam nadal myślenie jak przy bliźniakach i mogę przesadzić z ilością :) jeszcze dziś kupiłam laktator medeli swing za 4£ :) u mnie są car boot w niedziele ,środę i piątek wiecZor i jak jest pogoda to sobie zawsze pojadę

U mnie nie ma na miejscu car botów... Muszę jechać aż do Yeovil i tam są w każdą niedzielę. Mam właśnie zamiar pojechać tylko czekam wlasnie cały czas w jakich kolorach kupować :)

reklama
Hehe, mojego też ciężko wyciągnąć by że mną pojechał. Mama wladnie ostatnio to oglądałam na ebay ;) znajoma to ma kupiła właśnie tu w uk i sobie to chwali. Mówi że trochę kosztuje ale warto i to był jej bardzo udany zakup. Mówi że w nocy ułatwia jej życie, szybko przyrządzone mleko

Ostatnia edycja:
Do góry