reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ta kosztowala 130 nie wiem czemu teraz tyle. Ogladalam rozne ale byłabym sie w tych za 50 zl o jakosc wypelnienia i material. Bo wiadomo ze ta która kupilam to pewnie sporo za markę liczą ale za darmo tez nic nie ma. Byly juz spoko kolo 100. To byl prezent urodzinowy od męża wiec stwierdziłam ze nie bedzie oszczedzal na tym :) W kauflandzie ponoć byly ostatnio za 30 zl ale nie widzilam wiec nie wiem co z jakością.

reklama
ja sie chyba skusze na ta poduszkę może te moje biodra mnie nie bieda bolec a jak mi nie spasuje to moim kociakom sie na pewno spodoba :p :p zrobiłam mały podgląd ciuszków nie jest najgorzej łóżeczko też już mam brakuje mi pościeli ale to już na samym końcu DSC03490.jpgDSC03850.jpgDSC03851.jpgDSC03852.jpgDSC03853.jpg

Załączniki

• DSC03490.jpg
    DSC03490.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC03850.jpg
    DSC03850.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC03851.jpg
    DSC03851.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC03852.jpg
    DSC03852.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC03853.jpg
    DSC03853.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 68

Ta też wygląda ciekawie i tylko 60 zł. :happy:

Dzięki Malaja - Wiem,że na jedna ciąże to czesto szkoda bo dziecko wyrasta i co potem? Człowiek czasem żałuje a jak nie sprawdzi to nie wie. Każdy zakup ciążowy jest trudny. Kurcze i to problem.
Moja kuzynka co urodziła w maju kupiła laktator i dobrze bo ma nadmiar pokamru i odrazu zaczęła odciągać.

Wiolinka tylko wyslij zapytanie o material bo nie jest napisane ze bawelna wiec pewnie to nie bawelna a do tego nie napisali czym jest wypchana zeby sie nie okazalo ze jakąś wata. Do takich okazji nie mam zaufania lepiej dopytac.

Mnie jakoś nie ciągnie do takiego typu bajerów, jak ta poduszka. Może też dla tego, że nie mam kłopotów ze spaniem nic mnie nie boli i zapewne to, że finanse są teraz u nas dość słabe.

Wlasnie Karcia to u ciebie ten piekielny pracodawca nie chce płacić? Dobrze pamiętam? Cos wywalczylas?

A ja wlasnie zaczelam szyc ze starej koldry :-) a pokrycie z poszewki. Jak juz mi nie bedzie potrzebne nie bedzie mi szkoda wywalic

reklama
Ja talentu tez nie mam i mam maszyne z 19 sciegami a potrafie szyc dwoma hahahha ale to akurat mega proste jest

Do góry