reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
A ja mam jakieś 33 sciegi i spokojnie nie uzywam wszystkich ale staraam się Szyc coraz więcej. Póki co uszylam sobie leginsy ciazowe a teraz szukam materiałów na pościel dla malej i wiem ze jedna strona będzie minky za ro druga to nie potrafię wybrać wzoru.

Claudia jakie to wypełnienie ???
mamba, z czego uszyłas leginsy? moze sie tez podejme :)

Ja potrafie szyc ale len zemnie posciel razem z lozeczkiem za 550 zl kupie i z glowy. A teraz jestem w raju ubrankowyn ze strychu znioslam z mezem 15 worow i przebieram co sie nada a co nie. Szkoda ze nie znam plci bo 80% ubranek to dla dziewczynki .

A ja.dla mojego malenstwa nie mam nic...nic nie odkładalam aco miałam to dawalam siostrze a ona potem.kuzynce bo myślałam że przy jednym Dziecku zostanę. A tu niespodzianka I cała wyprawkę muszę kupić od nowa.

Ja rożne pościele i prześcieradła tez mam ale nic to koszyka do samego wózka to mam chyba z 8 rożnych śpiworów na każda porę roku ciuchy muszę kupić wszystko wydałam

50 pajacykow 66 body , 15 koszulek na krotki rekaw 19 na dlugi 20 spodenek 10 czapeczek skarpetki tez mam, rajstopki i sweterki sukienki . W tych roz od 54 do 74. Dokupie wyprawke do szpitala i ze dwa ladne wyjsciowe kompleciki. Posciel mam jedna i wklad ocieplany do gondoli. Kombinezon tez jest. Wiec za wiele to ja kupowac nie musze. 80 rozm tez jest mase tych ubranek ale tym pozniej sie zajme. Musze wkoncu zrobic liste i odznaczac co jest czego nie ma.

A oto mój wczorajszy zakup:
kocyk.jpg

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry