reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja myślę że w listopadzie aż tak zimno nie jest i tej śpiworek na fotelik mi się nie przyda... Potem w sumie średnio tez bo w aucie nie... Do wózka nie.. Wole taki jak wstawiłam zdjęcie jest i do gondoli i potem dla starszego do spacerówki. Raczej go nie kupię.

reklama
A ja taki chce mialam juz jedno dziecko i wiem jaki to był problem. Teraz bede dużo częściej się przemieszczać wiec dla mnie super rozwiązanie. Zresztą wszystko mam a chrzestni juz pytają co nm trzeba skoro wszystko mamy wiec ...

No ja nie mam nic:)) Wiec tez inaczej. Każda kupi co potrzebuje :) Ciekawe jaki będzie listopad ale mrozów ostatnio prawie nie ma nawet zima:)

Moim zdaniem każda z nas kupi to co będzie uważała za potrzebne albo to co na pewno się przyda ja jakoś jeszcze o tym nie myślę bo zimy u nas bywają różne ostatnimi czasy prawie ich nie ma...

Mamba my mamy latwiej bo wiekszosc mamy i w zasadzie teraz sie zastanawiamy nad dokupowaniem a nie robieniem wyprawki. Nie nurtuje nas pytanie co do wielu rzeczy czy sie przyda czy nie bo mamy juz w domu wiec jak sie przyda to fajnie a jak nie to trudno tak czy siak lezlo w szafie

Poza tym teraz wiem co będzie mi na pewno potrzebne. Ja daruje sobie te przewijaki na lozeczko bo to dziadostwo. Teraz kupuje normalny stojący przewijak z ikei taki składany. Raz ze się składa i można go schować dwa ze kręgosłup nie siada i jest na pewno stabilniejszy niz to cholerstwo

reklama
No ja napewno będę chciała zakupić spiworek do gondoli i fotelika bo Anglia bywa zimna i deszczowa a ja dużo się poruszam na nogach bo dziecko do szkoły zaprowadzam

Do góry