reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Claudia, u mnie rozek się nie sprawdził... Jakoś przeszkadzało mi, że tyle warst dzieli mnie a córkę i wolałam czuć ją lepiej - także ze względu na bezpieczeństwo. Byłam po cc więc bałam się, że gdzieś mi się wyślizgnie... Ale rożek jeździł jako dodatkowa podkładka w gondoli więc zastosowanei do niego znalazłam :)

reklama
Moj maly spal w rozku przez pierwszy miesiac no i nosilam go w nim na poczatku bo byl malenki i musial sie grzac

ja mam jeszcze w szafie rożek usztywniany kupiony dla najstarszego, uzyty raz jak mial 6 tygodni jak odwiedziła nas moja mama, bo inaczej ona nie umiała trzymac dziecka :-D
ja z kolei go nie uzywałam bo mnie denerwował, cos jak angoba pisze, wolałam takie "luźne", wtulone dziecko a nie wyobwijane i usztywnione :)

No moj synek mial 2 kilo jak szlismy do domy wiec dla mnie rozek byl super bo toi malenstwo bylo i latwo szlo go wychlodzic dlatego zastanawiam sie wlasnie jak to jest z tymi donoszonymi ale tak sobie mysle ze ja wiekszosc mam wiec cos kupowac przeciez musze :-) wiec dlaczego nie z 2 rozki

Kupie rozek chodzby dlatego ze jak kindek sie urodzi zleci sie cala rodzina kazdy bedzie chcial na rece wiec bedzie bezpieczniej. Takie malenstwo nawet donoszone jest delikatne.

Mama ja pisalam właśnie o spiworku który idealnie pasuje nawet jak się ma wkładka zresztą wkładka redukcyjną w maxi cosi w standardzie

Coś takiego uploadfromtaptalk1432405167412.jpguploadfromtaptalk1432405174024.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1432405167412.jpg
    uploadfromtaptalk1432405167412.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 48
  • uploadfromtaptalk1432405174024.jpg
    uploadfromtaptalk1432405174024.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry