reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Na ligocie nie moglam znaczy moglam ale bylo jak z ubrankami mozesz kiec swoje ale jak zabieraja dziecko to mozesz juz nieodzyskac. Musze pogrzebac na stronie chociaz na tej ze szpitala nic nie ma nawet listy

Mamba ja mam gdzieś taka specjalna wkładkę dla wcześniaków muszę zobaczyć na żywo fotelik jaka on ma wkładkę
Claudia ja dostałam swoich jak wazylyli tez 2 kg ale taki standard wszędzie mieli nas trzymać do terminu ale sie uparłam i wyszliśmy wcześniej :) jak już wróciliśmy to pierwsze pół godziny w domu zapoznawalismy psa z nim włożyliśmy ich do łóżeczek i tak trzy godziny siedzielismy i sie patrzyliśmy na nich :) u nas jest tak ze jak już dzieci zaczynaj samodIelnie oddychać i trzymać w miarę ciepło to sie trzeba położyć z powrotem do szpitala i na zwykłym oddziale bez wspomagania byc z dziećmi i nam zeszło coś około tyg bo jak tylko przeszli na sama pierś to spadli z wagi no wcześniej jak mieli sondy moje mleko było mieszane z odżywka żeby rośli pierwsz noc na oddziale jeden wył przez drugiego cały dzień i cała noc ja bujalam jednego a drugiego pielęgniarka po tej nocy myślałam ze zasnę na stojąco taki mi start dzieci przygotowały żebym zaznała bliźniaczego piękna

Ja bym chyba z blizniakami nie dała rady. Podwójna robota hehe. Znajoma ma blizniaki to na początku zapisywania które karmiła.bo nie mogła tego ogarnąć i Strasznie zmęczona była.

W moim poradniku o blizniakach jest taki tekst, po usg para w szoku ze blizniaki i po wyjsciu mówią... po prostu jedno oddamy... ;) heh nie ma ze sobie nie poradzisz wiadomo szok jest ogromny, stres i strach... wszystkie te emocje są podwójnie silne ale rodzice dadzą radę nie ma wyjścia :) Ja jestem dobrej mysli oby zdrowe były resztę jakoś ogarniemy :)

reklama
Ja mowię przetrwałam z chłopakami teraz już nic nie jest w stanie mnie złamać :) mamba widziałam je ale z reguły z dzieckiem w środku muszę sobie pomacać taki bez dziecka może w końcu sie wybiorę na zakupy ostatnio spędziłam z 2 godziny oglądając wózki i mowię do mojego bierz chłopaków za ręce a ja wsiadam do wózka strasznie mnie takie wypady męczą

Do góry