reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Jeju ja sie staram nie myslec tak daleko boje sie porodu i tych chwil zaraz po wiec delektuje sie poki co ciaza :-) bardzo chce tym razem karmic przynajmniej pol roku piersia i mam nadzie ze bedzi mi dane bez nakladek

Ja sue wole zabezpieczyć a ciąża przynajmniej pierwsza była ciężka wiec jakos bardziej się boje ciąży niż potem jak juz mam dziecko

Ja tak samo CC to był kiszmar . Jak schodzilo mi znieczulenie dostalam drgawek położna która targala mnie z łóżka wieczorem dostała opiepr bo obchodziła się jak z workiem ziemniaków. Po pionizacji mdlalam no tragedia

Nie wiem od czego to zalezy ja sie wyprostowac z 10 dni nie potrafilam a byly dziewczyny co po 12 godzinech wstaly i poszly. Boje sie ze bedzie tez tak strasznie bolalo a ja dostane dziecko i co dalej jak do niego wstane dlateo az zaczelam szukac czy aby napewno nie koge rodzic sn ale raczej zerowe szanse

Ja nie mam wyboru choć tez się cholernie boje poza tym mam jednego zrosta więc może bardziej bolec. Licze na pomoc meza i szybka regenerację

Pierwszy raz słyszę o nakładkach na sutki do karmienia. :eek: Mi na wizycie powiedzieli, że mam dobre sutki do karmienia dzieci a ja nie wiedziałam o co chodzi. Sutki jak sutki. Teraz załapałam. Poprostu każda ma inne, to oczywiste teraz. :rofl2: Czyli ja nie powinnam się martwić wg tego co powiedział ginekolog. :-) A teraz jeszcze wzrosły i się usztywniły.

Claudia a jakie miałaś szwy? Ja czułam sie złe przy pierwszej druga już lepiej a trzecia najlepiej
Wiolinka czy sie nadają to sie dopiero dowiesz jak przystawiasz dziecko :)

reklama
Wewnetrzne rozpuszczalne zewnetrzne nie. Ja tak sobie tlumacze ze to przez to ze pekla mi macica przy porodzie i dlatego tak bolalo a teraz bedzie git

Do góry