reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Mamba to musisz sie streścić i urodzić na tygodniu :) a pielęgniarka środowiskowa istnieje jeszcze tak insytucja?

Mama ja tez polecam ta masc z lanolina z Medeli i ogolnie wszystkie produkty z Medeli - no moze oprocz wkladek laktacyjnych.
Ja teraz jeszcze nie uzywam ale poki co smaruje sie olejkiem migdalowym

A co mam zmierzyc do tych nakładek iaja być na styk cy większe ??? A i jeśli medwla ma tam tylko lanoline to wole z ziaji bo jest dużo tansze

Mozna czysta lamoline w aptece kupić u nas ten krem nazywa sie hpa lanolin ja miałam wkładki s rozmiar jak sie to zassało to pasowały idealnie miałam z avent to porównujac to avent jest wielki ja mam sutek szeroki na 10 mm a wkładki maja s 16 mm i pasują idealnie

Ja też się boję tego karmienia, przeraża mnie na samą myśl, chodź bardzo pragnę karmić piersią. Mam spore piersi, ale bardzo małe sutki. A w czym ten krem z lanolinę pomaga? Tylko w łagodzeniu bólu?

reklama
Mamba to musisz sie streścić i urodzić na tygodniu :) a pielęgniarka środowiskowa istnieje jeszcze tak insytucja?
tak, istnieje jeszcze :)
u mnie za kazdym razem przychodzila az chłopakom nie odpadły pępowiny - a obaj je mieli coś ok 3 tygodni. no i mi w domu ściągała szwy, które niby miały byc rozpuszczalne ale tak ciągneły ze chodziłam jak kaczka :-D

Do góry