reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Mamba to musisz sie streścić i urodzić na tygodniu :) a pielęgniarka środowiskowa istnieje jeszcze tak insytucja?

Mama ja tez polecam ta masc z lanolina z Medeli i ogolnie wszystkie produkty z Medeli - no moze oprocz wkladek laktacyjnych.
Ja teraz jeszcze nie uzywam ale poki co smaruje sie olejkiem migdalowym

A co mam zmierzyc do tych nakładek iaja być na styk cy większe ??? A i jeśli medwla ma tam tylko lanoline to wole z ziaji bo jest dużo tansze

Mozna czysta lamoline w aptece kupić u nas ten krem nazywa sie hpa lanolin ja miałam wkładki s rozmiar jak sie to zassało to pasowały idealnie miałam z avent to porównujac to avent jest wielki ja mam sutek szeroki na 10 mm a wkładki maja s 16 mm i pasują idealnie

Ja też się boję tego karmienia, przeraża mnie na samą myśl, chodź bardzo pragnę karmić piersią. Mam spore piersi, ale bardzo małe sutki. A w czym ten krem z lanolinę pomaga? Tylko w łagodzeniu bólu?

reklama
Mamba to musisz sie streścić i urodzić na tygodniu :) a pielęgniarka środowiskowa istnieje jeszcze tak insytucja?
tak, istnieje jeszcze :)
u mnie za kazdym razem przychodzila az chłopakom nie odpadły pępowiny - a obaj je mieli coś ok 3 tygodni. no i mi w domu ściągała szwy, które niby miały byc rozpuszczalne ale tak ciągneły ze chodziłam jak kaczka :-D

Do góry