reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

My będziemy na początku używać moses basket dzisiaj byłam na car boot i chciałam kupić standard to znaczy narazie miałam w planach i gość już się pakował i mi dał za darmo kosz plus standard plus pościel :) kosz pójdzie na zabawki stand wykorzystam a pościel będzie na wzór bo uszyje nowa łóżeczko mam po chłopakach

reklama
Dziewczyny znalazlam fotelik kieddy evolution pro2 ma funkcje rozkladania na prawie plasko myslicie ze to przydatne czy zbedny bajer? Producent twierdzi ze to dobre dla kregoslupa itd

Fajny ale foteliki maxi cosi są tańsze a są tez dobre z atestem wg mnie bajer to jest... Nie spotkałam się jeszcze żeby dziecko które korzysta z fotelika maxi cosi np miało problem z kręgosłupem

Wiekszosc tych fotelikow zrobiona jest tak zeby w czasie wypadku pozycka zabezpieczala dziecko co nie oznacza ze jest zdrowa dla kregoslupa i trzeba ograniczac czas siedzenia dziecka w takim foteliku do minimum. Wiadomo ze dziecko w samochodzie nie siedzi pol dnia a jak juz gdzies jedziemy to najwazniejsze jest bezpieczenstwo.

Mama gdzie jest ten car boot w southampton? Musze chyba szwagra wyslylac niech mi kompletuje wyprawkę :)

O i ten wozek co pokazywalam jest tez 2w1 za 890zl jak dostane zwrot podatku to zamowie planowalam wozek tak do 1500 wiec te 600 zl bede mogla przeznaczyc na inne rzeczy dla dziecka :)

Ja najpierw np chce ogarnąć te mniejsze rzeczy bo jest tego trochę wózek o łóżeczko na końcu :) gdzieś w sierpniu wrześniu :)

No ja czerwiec albo lipiec dostane zwrot i wtedy kupie wozek. Ja w zasadzid wszystko mam do kupienia tylko te drobne rzeczy jak butelki smoczki kremy ipt ale to juz przed porodem wiec spoko. Wiem ze dzisiaj niedziela ale narobilam sie na ogrodzie ze teraz leze jak mops

reklama
Wiecie co zazdroszcze wam tych zakupów takich jak np wózek choc z drugiej strony dużo kasy tp kosztuje i cieszę się tez ze now musze teraz takich sum wydawać

Do góry