finkemma
Fanka BB :)
Ja tez wczepialam fotelki jak jechalam na zakupy jak dla mnie super sprawa i wygoda ale spacery to tylko gondola.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musze przestac siedziec na allegro teraz znalazlam ten MIKRUS wózek 3w1 STARS II MEGA ZESTAW (5348550417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Dluga gondola ladny i ma dobre opinie co o tym myslicie ?
a co myślicie o kołysce zamiast łóżeczka na pierwsze pół roku życia maluszka?
Miała któraś z was, albo planuje mieć? Ja mam łóżeczko, ale do sypialni mi się nie zmieści, a kołyska jest węższa.
No wlasnie sie obawialam tego.. A takie tradycyjne lozeczko nadaje sie dla takich wiekszych dzieci powyzej 2lat? Bo sie boje ze juz taki "dorosly" 2letni czlowiek mozr sie buntowac ze ma spac w takim niemowlecym lozkuKasz ja myślę że na zwykłe duże łóżko to dziecko nie będzie gotowe wcześniej niż w wieku 3lat. My myślimy o kolysce i łóżeczku ale zobaczymy.
Ja sie zastanawian nad kolyska a pozniej mysle zeby dziecko spalo na zwyklym duzym lozku. Nie wiem czy to dobry pomysl bo nie mam doswiadczenia.. Ale jak okaze sie ze takie zwykle jest np za duze to kupimy np taki lozeczko-kojec. To takie narazie luzne przemyslenia