reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
W końcu udało mi się przebrnąć przez ten temat. Ja na razie jeszcze nic nie chciałam kupować, ale w sumie faktycznie macie rację, że potem taki duży wydatek będzie. Chyba też muszę zacząć przeglądać wózki itp rzeczy. Na koniec to pokój dla malucha pewnie zrobimy dopiero, bo teraz mam tam graciarnie, same kartony, wieszak z ciuchami itp. I powoli zaczynamy już dostawać rzeczy od znajomych po ich dzieciach,to pewnie poczekam, żeby się nie zdublowały. Ale chyba zacznę sobie tworzyć listę potrzebnych rzeczy:)

Hehehe tez luknelam 99 zł za ochraniacz na ramie wow
karcia zorientuj się kto co ma i ci da bo możesz wyładować np z kupa ciuchów niepotrzebnych ja zawsze robię listę

Ja mam jednego rogala tego małego i wypełniony jest ta silikonowa kulka a taka można zakupić na allegro. Nie wypełnione na maksa będzie fajnie się dopasowywać do ciała

reklama
Do góry