reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

No wlasnie sie obawialam tego.. A takie tradycyjne lozeczko nadaje sie dla takich wiekszych dzieci powyzej 2lat? Bo sie boje ze juz taki "dorosly" 2letni czlowiek mozr sie buntowac ze ma spac w takim niemowlecym lozku ;)
moj młodszy ma 2 lata i 8 mcy i dopiero za ok miesiąc dostanie duze łóżko, do tej pory spi w małym łózeczku, tylko ma zdjęty jeden bok i sam sobie wchodzi i wychodzi kiedy chce.
nie miał sie jak buntowac bo skąd. od zawsze to było jego łóżeczko, nikt sie z niego nie smiał ze spi w dzieciecym to i skad miał wiedziec ze to "smieszne" i ze nie wypada.

reklama
Dziecko małe potrzebuje mniej przestrzeni nie może spać takie 5msc np na łóżku dużym dzieci są w nocy ruchliwe poza tym od małego im ma mniej przestrzeni tym bardziej czuje się bezpieczniej dlatego są rozki kocyki itp
Wiadomo taki 2 latek czy 3 latek to co innego

Dzieki za podpowiedz dziewczyny. Mysle ze w takim raze zrezygnuje zupelnie z kolyski bo skoro i tak po paru miesiacach bede musiala kupic tradycyjne lozeczko to mija sie z celem. A co powiecie na takie zwykle lozeczko przerobione pozniej na taki "tapczanik" ?

Załączniki

• 1431849900120.jpg
    1431849900120.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1431849925774.jpg
    1431849925774.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 48
Ja widziałam w sklepie 1300zl.kosztuje a łóżeczko około 400z materacem zwykle a potem można zmienić na łóżeczko z bokiem które kosztuje 500zl wiec cenowo średnio się opłaca... Szczególnie ze myślę że dla 4latka będzie juz za krótkie...

Dobry pomysł mi się podobają mebelki i łóżeczka tej firmy baby boo ceny też mają dobre i. Mają też łóżeczka dla starszych dzieci

reklama
Ja mam kosz wiklinowy na kółkach w sumie taka kołyska i to w niej dziecko do 6 miesiąca będzie spalo potem w zwykłym lozeczku. A mój starszak miał 2 lata jak dostał łóżko 90/180 z doczepianym bokiem i jest mu bardzo wygodnie w lozeczku juz miał malo miejsca

Do góry