reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie wiem czy masz możliwość pooglądać wózki tego typu na żywo ale warto się porozgladac to niestety nie jest tania zabawa wiec może lepiej kupić używkę bj zwykły tez jest niczego sobie mi się np kompletnie nie podobają takie zwykle z Allegro jakieś takie szerokie i mało poręczne u mnie na wątku bliźniaczym mało jest mam które jeździły od początku do końca jednym wózkiem nie wiem czy widziałaś takie parasolki cosato maja świetny design ale każda parasolka bliźniacza prowadzi się koszmarnie szczególnie jak trzeba dużo jeździć ja miałam maclarena i się złamał

reklama
No ja teraz jedyne co kupuje to fotelik maxi cosi z baza isofix a potem nowa spacerowke tak to mam w sumie wszystko z tych droższych większych rzeczy. Ciuszki zaczne kupować dużo później a pościel sobie uszyje. No i te rzeczy do szpitala takie JK wkładki podkłady i w sumie tyle

reklama
Nie wiem nie mialam wczepianego fotelika przy pierwszym i nie byl to problem, co do wozka to do porodu jeszcze pewnie jilion razy zmienie zdanie

Do góry