reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja mam tomme tippe w komplecie z niania ale nie wiem jak sie sprawdzi bo jeszcze nie probowalam. I jesli kupujecie monitory oddechu to zwroccie uwage jaki macie materac bo znajomi kupili jakis wypasiony materac nie wiem z czego on byl ale byl tak gruby ze monitor nie wykrywal dziecka ;);)

Ja jeszcze nie kupilam bo nie mam kasy wiec wydatek na przyszly miesiac mi polozna mowila ze najlepieszy jest ten angelcare ale 2 plytkowy nie jedno

Kinia mam po chłopakach dwa w sumie i dwa dyski
Snuza to tez fajna alternatywa bo bardziej mobilne tylko ta akurat nie ma bateri która można wymienić? Ja miałam takie co nie można było i nie pamiet czy to właśnie były halo

A ja nie wiem tez czy kupie bo dzieciaki beda spali w jednym lozeczku przez 1 miesiac bo nie zdarzymy z wyprowadzka. Mysle ze zdecydujemy po porodzie co lekarze doradzą. Na bliźniaczym forum dziewczyny pisza ze nie uzywaly. To jest szybki zakup nie czeka sie na zamowienie itd jest tego pełno. Mozna kupić w ostatniej chwili.

reklama
Ja używałam w łóżeczku dwóch monitorów ale u mnie spali po przeciwnych stronach przetestowałem czy ten pomysł działał ale tez miałam snuze dla spokojności mojej
Masełko w szpitalach nie maja monitorów oddechu a monitor do poziomu saturacji we krwi wyją dlatego ze często spadają dziecia bądź sie odklejają to nie ma nic wspólnego z monitorem oddechu domowego użytku

Do góry