reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja byłam zdecydowana monitor kupić, ale na razie sobie odpuszczam.
Jak będę się niepokoić i mieć jakieś głupie myśli to zakupię używany albo wypożyczę.

Przyszło mi zamówienie ze smyka i coccodrillo i mam wszystko :) Wanienka, przewijak, prześcieradło, ręczniki- super, jestem bardzo zadowolona.
Cocco też fajne bo jakoś ubranek ma świetną ale zawyżone rozmiary więc wszystko na razie będzie za duże.

Jeszcze zostaje apteka.

reklama
Ja ja mysle sobie ze wole wstac milion razy za duzo bo wyja niz jeden raz za malo. Moze tez to prawda ze mamy co maja wczesniakimw domu to pozniej sa przewrazliwione ale co tam nie zmienie tego.

ImageUploadedByForum BabyBoom1442260355.661814.jpg gniazdko :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442260355.661814.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442260355.661814.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 57
Mama super to Twoje gniazdko :)
Widzę dziewczyny że ja to daleko w tyle za Wami jestem bo jeszcze ani torby nie mam ani ubranek popranych. Jutro chyba zacznę pranie i zamówię wszystko do torby. Dziś przyszedł mi biustonosz do karmienia z Alles i wydaje mi się że jakiś super to on nie jest ale zobaczymy w praktyce.

Miniaaaa widziałam ten śpiworek na ebay ja uwielbiam merynos wełnę mam pare sweterków i bluzek dla mnie ta wełna to rewelacja
Gniazdo trochę kopnięte bo moja córka musiała sie władować do środka 2 godzinki przy maszynie z przerwami jeszcze w planach mam kocyk uszyć ale narazie odpoczywam :)

reklama
ja też jeszcze nie jestem spakowana ani nie mam popranych ciuchów. na tą chwilę co chwilę coś zamawiam. ale zanim zbiorę wszystko pewnie z 2 tygodnie miną.

też lubię wełnę :-) super sprawa :-) a gniazdko super mama :-) ja nie mam zupełnie talentu w rękach.

Do góry