reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Zresztą bez przesady z takim podejściem to lepiej nie wyciągać wcale nic bo się zakurzy:)) a nasze ciuchy się kurza?:) spokojnie myślę można ukladac

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
To ja chyba zaczne ukladac od przyszlego tygodnia. Bo czas leci a nie wiadomo jak pozniej bede sie czula z tym moim krokiem a wole jednak sama to zrobic bo jak moj to zrobi to nic nie znajde

Dziewczyny znacie jakieś godne polecenia biustonosze do karmienia? Zwykle noszę panache ale do karmienia ma tylko bez fiszbin a nie chce takiego. Zresztą kosztuje prawie 200 zł a wolałabym coś choć troszkę tańszego.

Ja już wszystko mam
Poukładane w komodzie nie wiem czy sie kurzy bo nie zaglądam moje sie nie kurza jeszcze tylko podkładam fotelik sprawdzę torbę i koniec siły już nie mam

U mnie też wszystko poukładane i poprasowane w komodzie . Mój M. Jakby to zrobił to potem nic bym nie znalazła a znając jego też by pozapominal gdzie co jest. Ja muszę wszystko sama :)

Dziewczyny jakie kupowalyscie te monitory odechu ? Ja sie zastanawiam nad tym Angelcare Movement and Sound Monitor AC401 co o tym sadzicie?

reklama
Do góry