reklama
To rożek nie wystarczy? Musi być otulacz? Nie rozumiem... Hmmm wg mnie za dużo tego, przecież w rozku tez można scisnac bardziej ale nie każde dziecko tego chce...
Ja na wyjście tez mam taki misiowy kombinezon, pod niego pewnie body i pajac welurowy mam przygotowany. Zobaczymy jak z pogoda... Bo podobno od pn upały wracają
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ja na wyjście tez mam taki misiowy kombinezon, pod niego pewnie body i pajac welurowy mam przygotowany. Zobaczymy jak z pogoda... Bo podobno od pn upały wracają
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Fanka BB :)
Mama no cena zabija dlatego poki co nie kupuje a jeden dostane od kolezanki. To sprawdze bo w sumie spokojny sen dziecka jest bezcenny Ewel ten wombbe to zupelnie cos innego niz rozek dziecko jest mocno otulone a nozki moga sie wiercic. Bawelna jest cienka i oddychajaca. No generalnie wynalazek spoko dla dzieci ktore uspokaja taka ciasnota kolezanka stosowala rozek bylo za cieplo a z kocyka mala po miesiacu zaczela sie wykopywac. Jest bardzo niespokojnym dzieckiem ktore budzi sie nawet podczas tych swoich niekontrolowanych ruchow przez sen. Dzięki wombbe spi duzo dluzej i po karmieniu dalej zasypia. Takie rzeczy wyjdą w praniu co nasze maluchy polubia
A na wyjscie ze szpitala co zakupujecie do ubrania dla dziecka?
Ja mam termin na połowę listopada. Na pewno ubiorę w kombinezon zimowy a co pod spód to już zależy od pogody- albo body+ spodenki, albo może jeszcze pajac jakby było bardzo zimno.
Jakby jakimś sposobem listopad był ciepły to zakupię przejściowy kombinezon, ale to w ostatniej chwili bo szkoda mi jeżeli miałoby być zimno to ani razu go nie założę bo na wczesną wiosnę będzie już mały.
Czapeczkę mam na razie przejściową.
M
mama290
Gość
U nas z początku przy bliźniakach było tak ze spali i jedli a jak spali to siadałem obok i obserwowałam z wiekiem jak stawali sie coraz mobilniejsi już ten piękny czas przemijal kazdy dzień był taki sam rutyna najważniejsza a teraz to dwa diabły tzn armagedon i jest coraz gozej wczoraj Olo np wywinął orła na klocku i obtarł sobie kącik oka i ma kreseczkę taka i siniaczek po drugiej stronie twarzy ma śliwkę która nabił nie wiadomo kiedy na plecach ugryzienie o na łydce tez nie mam pojęcia jak on w pon pójdzie do przedszkola w takim stanie bo wyjdzie na to ze go chyba leje co do wombbie to chyba bym wolała sama coś uszyć niż wydawać 150 zł zreszta wogole za co takie pieniądze szok
Sylka patrz na ebay jest po 15£ 0-3 Months Baby Swaddle Pod Zip Sleeping Bag Blanket Woombie Innovation Ducks | eBay
Sylka patrz na ebay jest po 15£ 0-3 Months Baby Swaddle Pod Zip Sleeping Bag Blanket Woombie Innovation Ducks | eBay
Ja jak bedzi zimno to ubieram w body z dlugim pajac z dlugim kombinezonik mis i skarpetki czapeczka taka troszke grubsza bawelniana i kaptur i zapakowana bedzie w foteliku w spiworek a jak bedzie cieplej to body z ktorkim pajac z dlugim czapeczka skarpetki i kombinezonik i tyle. W rozku wystrarczy przeszyc zapiecie i nie zakladac tej czesci na nogi i juz jest mocno scisnieta i ma wolne bogi :-) ja tak z ta moja zaraza robilam.
Wlasnie mi kolezanka oddala wanienki i stojak i powiem wam cholera ja juz sie nie mieszcze z tymi rzeczami.
Ukladacie ubrania juz normalnie w komodzie czy jeszcze nie ?
Wlasnie mi kolezanka oddala wanienki i stojak i powiem wam cholera ja juz sie nie mieszcze z tymi rzeczami.
Ja już mam wszystko w szafie poukładane
reklama