reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie wiem czy w pl taki sam asortyment jak w de ale 100% bawełna w Lidlu ręczniki :)

Załączniki

• 1441992205676.jpg
    1441992205676.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
No wlasnie widze te zestawy 1 i 2 ze niby na miesiac 222 pieluszki.A mi szły 14 na dobę :) razy 31 dni.Ja wezmę 1 tak na 5 dni i resztę 2 na 25 dni.

Wg mnie opłaca się najbardziej taki zestaw i taki kupiłam, jak by było jakieś uczulenie to trudno oddam komuś:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Agami dziecko odparza sie z regoly tam gdzie soe bedzie stykać z kupa lub sikami a uczulenie moze wyjsć na całej jakby powierzchni na boczkach na brzuszku czasem są to kropeczki czerwone a czasem plamki taki rumień i jak już dziecko sie odparzy i pieluchy uczulają to dłużej to sie goi pampersy i dady są produkowane w jednej fabryce tylko maja inne składy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez nie robie zapasow pampkow. Zamowilam większą paczke w Gemini bo mi brakowalo do dostawy a teraz jeszcze robie jedno zamowienie i wezme mniejsza do szpitala tak zeby na pierwszy dzien byla pozniej maz doniesie z tych co mam. Zamowilam 1. Mam tez probki dady to porownam w domu i zobaczymy. U nas będzie tego szlo masa ale większe ilosci kupie jak sie z tym obcykam. I chodza za mną wielo ale to też juz po porodzie zobacze jak z moją organizacją :)

reklama
Ja ba początku miałam dużo jeszcze kazdy mi przynosił paczkę ale i tak dużo czasu upłynęło zanim zaczęli je używać i moj kupował mi micro pampersy u mnie w szpitalu takie zeczy nie giną bo nawet jak komuś braknie to szpital
Na swoje ale trafiają sie tez lidzie dziwni chłopakami leżał chłopiec nie wiem dokładnie skąd byli ale skośnooki i oni wszystko brali ciuchy i ieluchy mieli laktator ze szpitala o ciagle blokowali pokój taki co sie w nim myli laktator i odciągało mleko nawet im
Dali opakowanie do przewożenia mleka i tak kiedyś patrzę a oni przyjechali dość dobrym mercem śmiać mi sie chciało ze biedniejsi przynoszą wszystko a ci nie jak sie miało dziecko na neantologi to parking był za darmo i dawali kupon na obiad chyba nie muszę mowić ze zawsze to brali

Do góry