reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie wiem czy w pl taki sam asortyment jak w de ale 100% bawełna w Lidlu ręczniki :)

Załączniki

• 1441992205676.jpg
    1441992205676.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
No wlasnie widze te zestawy 1 i 2 ze niby na miesiac 222 pieluszki.A mi szły 14 na dobę :) razy 31 dni.Ja wezmę 1 tak na 5 dni i resztę 2 na 25 dni.

Wg mnie opłaca się najbardziej taki zestaw i taki kupiłam, jak by było jakieś uczulenie to trudno oddam komuś:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Agami dziecko odparza sie z regoly tam gdzie soe bedzie stykać z kupa lub sikami a uczulenie moze wyjsć na całej jakby powierzchni na boczkach na brzuszku czasem są to kropeczki czerwone a czasem plamki taki rumień i jak już dziecko sie odparzy i pieluchy uczulają to dłużej to sie goi pampersy i dady są produkowane w jednej fabryce tylko maja inne składy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez nie robie zapasow pampkow. Zamowilam większą paczke w Gemini bo mi brakowalo do dostawy a teraz jeszcze robie jedno zamowienie i wezme mniejsza do szpitala tak zeby na pierwszy dzien byla pozniej maz doniesie z tych co mam. Zamowilam 1. Mam tez probki dady to porownam w domu i zobaczymy. U nas będzie tego szlo masa ale większe ilosci kupie jak sie z tym obcykam. I chodza za mną wielo ale to też juz po porodzie zobacze jak z moją organizacją :)

reklama
Ja ba początku miałam dużo jeszcze kazdy mi przynosił paczkę ale i tak dużo czasu upłynęło zanim zaczęli je używać i moj kupował mi micro pampersy u mnie w szpitalu takie zeczy nie giną bo nawet jak komuś braknie to szpital
Na swoje ale trafiają sie tez lidzie dziwni chłopakami leżał chłopiec nie wiem dokładnie skąd byli ale skośnooki i oni wszystko brali ciuchy i ieluchy mieli laktator ze szpitala o ciagle blokowali pokój taki co sie w nim myli laktator i odciągało mleko nawet im
Dali opakowanie do przewożenia mleka i tak kiedyś patrzę a oni przyjechali dość dobrym mercem śmiać mi sie chciało ze biedniejsi przynoszą wszystko a ci nie jak sie miało dziecko na neantologi to parking był za darmo i dawali kupon na obiad chyba nie muszę mowić ze zawsze to brali

Do góry